Vene on varmasti “Achanai” kukistaa “Lamkhom” kneeing.

Nong veneen tai Nattadate Wachirarattanawong on varmasti Achanai Phetyindeeacademy kun hän on harjoittanut olevansa täysin valmis taistelevat Lamkhom Sililak kylän toinen pari nyrkkeilijä Suek Phetwisate tuona keskiviikkona 25 maaliskuussa 2015 Rachadamnern boxing Stadium. Kuitenkin tämän ottelun hän on bargained hänen paino 1 punta ilman ongelmia, niin tämä peli voisi olla hauska varmasti.

 

Suek Phetwisate tänä keskiviikkona 25 maaliskuussa 2015 Rachadamnern boxing Stadium promoottori tai Nong vene tai Nattadate Wachirarattanawong on setup tämän pelin mielenkiintoista. Lisäksi tämä pari, yksi on toinen mielenkiintoinen pari nyrkkeilijä taistelemaan tässä pelissä; eli Achanai Phetyindeeacademy löydöt paino Lamkhom Sililak Village 109-110 kiloa. Viime aikoina Nong vene on paljastanut, että tässä pelissä hän on hoitanut Achanai’s harjoitellaan pitäisi olla valmis taistelemaan nyt. Lisäksi tällä hetkellä on varma, että tämä peli voi olla huvittavaa varmasti vaikka Achanai voi tinkiä paino hänen pari boxer 1 punta. Kuitenkin se olisi kehotettava Muay Thai fanit Thaimaassa seurata ja lähettää kannustusta pari nyrkkeilijä sekä muita tukevia pari nyrkkeilijät myös.

 

Muita pari nyrkkeilijät on mestari pari, yksi; eli Paeteng Kerttiponthip löydöt paino Miina T. Paopiamthrab 120-121 puntaa, Yod ja Portortor Thongtawee kohdata Rungkitmorbassakamala 109-110 kiloa, Phetchiangkhwan A. Phitisak Yimsiam Nakornmeungdate 111 kiloa, Sanaengamnoi Th. Sangchan kohdata Miina Sitthongpound 128-129 kiloa, Satanfah Sililak kylän kohdata Sanphet 91 Rungrote 101 puntaa, Mangkorndate S. Phetbunmee kohtaamaan Panphet T. Pran 49 101 puntaa kohdata, Chuthrab T. Ittipon Khombang Kerttinadee 82 kiloa ja Tuangthrab T. Ittiporn kohdata Pikky T.P. Electtower 77 kiloa.

Leave a Reply