“Chomthong” on koskaan menetä mitään ulkomaalaisille pitkin 9 vuotta.

Sia Mor Krabeephomdang on kehittänyt hänen nyrkkeilijä lomakkeen pitkin 9 vuotta tuomalla rakkaan boxer tai Chomthong Chuwattana taistelussa nyrkkeilyn kansainvälinen ohjelma ja taistella Thaimaassa, kun hän ei ole menettää ulkomaiset nyrkkeilijät ennen. Toisaalta hän on luonut erinomaisesta työstä on pystynyt mestari Wulinfong Kiinassa ennen tarttua nyrkkeilyn kansainvälinen ohjelma maailmanmestari. Sitten Thai Muay Thai fanit Thaimaassa pitäisi lähettää kannustaa häntä myös.

 

Chomthong tai Yasothorn maakunnassa erinomainen nyrkkeilijä on nyt hänen kuuma muodossa tällä hetkellä taistelemaan 3 tavalla. Lisäksi hän on miljonääri maailmanmestari boxer Rachadamnern nyrkkeilystadion WBC sekä OPBF kansainvälinen mestari nyrkkeilijä. Lisäksi viime aikoina Sia Mor tai Chuchareon Raweearamwong on tuonut Chomthong saada palkinto Kiinassa Chiencho ahne mestari Suek Wulinfong ensimmäisellä kierroksella ja voittaa 2 paikallisen kiinalaisen nyrkkeilijät.

 

Lisäksi Chomthong sekä Thaimaan ja kansainvälinen ohjelma sekä kansainvälinen ohjelma kuuma lomakkeen Sia Mor on paljastanut toimittajille pitkin 9 vuotta taistella kansainvälistä nyrkkeilijät riippumatta Japani, Kiina, EteläKorea, Filippiinit ja muista, että hän ei ole koskaan menettää kenellekään. Toisaalta hän näyttää erinomainen muodossa perustamalla tavoite taistella kuin viimeisellä kierroksella Suek Wulinfong Tämä neljäs heinäkuuta 2015 ahne mestari ennen kiinni mestari kansainvälinen ohjelma.

Leave a Reply