“Dabchot” on todella vakuuttunut siitä, että “Mangkorn” kasaavat siirretään seuraavalle kierrokselle.

Dabchot tai poliisin Senior Thanachot Phisai tai iso pomo Phuket Kertithanachot nyrkkeily camp on todella luottaa siihen, että Mangkornthong Phuket Kertthanachot hänen ohjelmansa taistella hänen ensimmäistä kertaa Suek Chao Muai Thai Siam Om Noi boxing Stadium lauantaina 21nd helmikuu 2015 Fahnimit Dabransarakham tekemättä pettymys Muay Thai Suek Chao Muai Thai fanit varmasti. Näin ollen tällä kertaa hän saattaa olla valmis taistelemaan nyrkkeily stadionilla varmasti.

 

Poliisi Senior tai Phuket Kertthanachot nyrkkeily leirillä on paljastanut Muai Siam toimittajat että nyt Thanachot Philai Banponlamueng tiimityö on tuonut Mangkornthong Phuketin Kertthanachot, joka on tukenut näyttää hyviä liikuntamuotoja voittaa 5 kertaa ja 1 aikaa kamppailevat Fahnimit Dabransarakham Suek Chao Muai Thai Siam Om Noi boxing Stadium lauantaina 21 helmikuu 2015 Om Noi boxing Stadium. Mangkornthong on nyt lisäksi erinomainen muodossa voittaa useita pari nyrkkeilijät jälkeen taistelut EteläThaimaassa sekä torjuntaan Bangkokissa viisi kertaa Lumphinin nyrkkeilystadionista ja Ortorkor Nontaburi voittaa 4 kertaa ja 1 kerran. Näin ollen hän on varma, että Mangkornthong Phuketkertthanachot ei ehkä luo disapointment Muay Thai faneille Channel 3 varmasti.

Leave a Reply