Rachabhat Chombueng kylässä on vaatinut 3 nyrkkeilijät ratkaisujen löytämiseksi.

Avustajan PH.K. Chanchai Yommadit Rachabhat yliopiston Chombueng Village nyrkkeily leirillä ansiosta hänen tiiminsä kolmesta nyrkkeilijät, jotka ovat Samranchai, Yodkanchan ja Denanan Rachabhat yliopisto Chombueng Village nyrkkeily leiriin keskustelemaan löytää ratkaisuja. Sitten se pitäisi siirtää oikeuden johdon kaiken, mutta nyt nämä kolme pari nyrkkeilijät ovat matkustaneet taistella joillakin aloilla jo.

 

Big boss Rachabhat Chombeung kylässä nyrkkeily camp sanoi Muai Siam toimittajat ole avustajan FT Chanchai Yommadit valituksen kolmesta nyrkkeilijät nyrkkeily leirillä koostuvat Samranchai, Yodkanchan ja dateanan että nyt on siirrytty nyrkkeily leirillä jo. Kuitenkin jotkut heistä mennä taistelemaan joissakin ohjelmissa kannattajien ilman siirtää oikealle tai ottaa mitään sopimusta. Sitten se puhuu keskenään ennen koska kaikkien pitäisi toimia lain puitteissa. Päinvastoin nyt nämä nimet kolmesta nyrkkeilijät ovat vielä luettelo Rachabhat Chombueng kylässä, mutta he ovat menneet taistelemaan joissakin alueella, joka ei ole oikea tapa tehdä. Näin ollen se olisi selkeästi ongelman toimimaan oikein siirtämättä mitään ottelun he haluavat taistella.

Leave a Reply