Hän on enemmän haittoja, mutta ehdit joka vastaa.

Pomphet Singbansang on harjoitellut itsensä erinomaisella tavalla niin pää Manote Hattayamat on todella luottavainen kohtaamaan Phentor T. Pran 49 Suek Kertphet 24 helmikuu 2015 solider nyrkkeily leirillä. Sitten hän voi näyttää hänen hyvä suorituskyky epäsuosittu nimensä, mutta hän saattaa ilahdutti jopa olla mestari cheer ryhmän Ayutthaya maakunnassa.

 

Siksi hänen hyvä muoto markkinavoittaja, aina se teki Pomphet Singbansrang tai nyrkkeilijä hallinta Manote Hattayamat tai Bansrang kunnan pormestari osa-alueella Bansrang, District Bansrang, Amphur Bangpain Ayuttaya maakunnassa on antanut hänen jonon taistelemaan jatkuvasti. Sitten järjestäjä Chun Kertphet on tehnyt luettelon hänet kohtaamaan Pentor T. Pran 49 Suek Kertphet 24 helmikuu 2015 Solider nyrkkeily leirillä ennen testatakseen tulevaisuudessa master pari nyrkkeilijä.

 

Kaupunginjohtaja Manote kävi ilmi, että tämä ottelu Pomphet on koskaan harjoitellut itsensä epätäydellisyys, jotta hän voi näyttää hänen hyvän suorituskyvyn varmasti saada paljon rahaa ja ottaa cheer ryhmän Ayutaya maakunnasta. Kuitenkin, vaikka hän on hänen enemmän haittoja kuin hänen pari nyrkkeilijä, hän ei ole koskaan ollut paine hänen 100 prosenttia voittajia tässä tapauksessa. Sitten on tämä 24 helmikuu 2015 hän on varmasti, että hän voisi olla katsomassa varmasti.

 

Tämä ottelu master pari boksereita syntyy Banlangngen s. Peannaphat edessä Ronnachai Santiubon sen jälkeen kun toinen pari nyrkkeilijä tai Phetrung Sitsornong Thongkoko Paemeanburi, kun S. Sirilak päin Samranchai Rachabhat yliopiston Chombeung kylän jälkeen kun useita uusia tähtiä tässä ohjelmassa.

Leave a Reply