“Bunchu” Haluan kostaa hänen pari nyrkkeilijä.

Phetbunchu f. a. ryhmän kehui kostaa Sansatan S. Suradate seuraavan ottelun. Lisäksi hän löi huomioon Muay Thai fanit että kun hän on taistellut kansainvälisiin ohjelmiin kun se katoaa Thai nyrkkeily ohjelmasta niin kauan. Nyt se on hänen ongelmansa enää koska seuraava ottelu, hän on hänen huomion tarttua vyön mestari hänen pari nyrkkeilijä taistelevat Suek Lumphinin mestari Kirkkrai lähetetään tällä kanavalla 5 6 maitokiintiöjärjestelmä perjantain Lumphinin boxing Stadium.

Nyt se voi herättää jännitystä ennen perustaa iso ottelu Suek Lumphinin mestari Kirkkrai Rachadamnern boxing Stadium on perjantaina 6 päivänä maaliskuuta 2015 Lumphinin boxing stadium yhteensä 9 pari nyrkkeilijät myös 5 pari nyrkkeilijöiden lähetetään radion välityksellä kanava 5. Lisäksi on Sansatan S. Suradate tai mestari Thaimaa 140 kiloa taistella vanha kannattaja tai Phetbunchu F ryhmä 138: 136 kiloa. Toisaalta Phetbunchu jäänyt kerrankin aikaa. Lisäksi viime aikoina Phetbunchu on paljastanut Muai Siam tiimityö että vaikka hän on menettänyt Sansatan, kun hän on ollut kadonnut niin kauan taistelemaan nyrkkeilyn ohjelmissa ulkomaalaisten kanssa. Kuitenkin nyt hän ei ole mitään ongelmaa saada kostaa hänen vanha kannattaja televisiossa antaa Muay Thai faneja katsomaan.

Phetbunchu osoitti lisäksi, että kun hän on kadonnut nyrkkeily ympyrän niin kauan, hän on taistellut nyrkkeilyn ohjelmassa ja meni taistelemaan Thai nyrkkeily ohjelma ulkomailla. Nyt hän kuitenkin saattavat kohdata Sansatan oltuaan häviäjä ja täytyy tinkiä paino 2 kiloa. Päinvastoin tällä kertaa hän ehkä ole ongelmia sekä odottava jotta olla saaja tässä ottelussa myös.

Leave a Reply