“Sakulchai” ei sovi elin tilansa, joten “Choknamchai” ei voi kukistaa hänet.

SiaChai tai Nikhom Phokhao on suositeltavaa Sakulchai Weronafarm hurraavat joukkue ei tarvitse huolehtia tämän ottelun voittaa Choknamchai Sitchakung varmasti hyvä runko tilansa vuoksi. Näin ollen kersantti Kung Sampran voi valittaa tästä aiheesta enää koska tällä kertaa hänen nyrkkeilijä voi taistella saman koon nyrkkeilijä ilman taistelevat suurempi koko yksi aiemmin.

 

Viime tiistaina toimittajat ovat paljastaneet SiaChai tai Nikom Phokaew tai Muay Thai Campille kuuluisa pään ja senior Sakulchai Waronafarm tai tuoreen muodossa nyrkkeilijä nyt tämän ottelun hän on valmistanut itsensä täysin taistelemaan mestari tai Choknamchai Sitchakung koska hänen hyvää kehon kunnossa olla tekemättä pettymys Muay Thai fanit tietenkin. Vaikka kersantti Kung Sampran on valitus, että hänen nyrkkeilijä aina taistella isoa. Toisaalta SiaChai vahvistaa, että tällä kertaa Kung nyrkkeilijä saattavat kohdata saman koon nyrkkeilijä, niin se pitäisi antaa sinun nyrkkeilijä voi valmistautua erinomaisella tavalla. Vaikka voittaa tai menettää on Urheilupeli, ja hän tunsi luottamusta Sakulchai paljon koska hänen hyvä valmistella tarttua kanava 7 mestari. Tämän seurauksena tämän ottelun hän voisi voittaa Choknamchai huolimatta on entinen mestari. Hän ei kuitenkaan yksi vahvaa polven pelkää ketään hänen hyvä strategia.

Leave a Reply