Vahvistaa, että “Yodkhunphon” on kunnossa tilansa.

Susakiin tai Tawee Niranrat tai Sakniranrat Muay Thai camp on paljastanut toimittajille Muai Siam nyt Yodkhunpon Sitkaewprayoon Filmkrongsangextracoal iso pomo on ohjelma taistelemaan Semi lopullinen ja 11st Fukthiangroup Messey Pangkongphrab Suek Chao Muai Thai tämä lauantai 14 helmikuu 2015 Om Noi 3kanava. Lisäksi hän voi kulkeutua taistelevat Berkbarn Luakmuengphet aikaa valmistella itse ottelut parissa. Näin ollen iso pomo Sakniranrat Muay Thai camp on hyväksynyt sen, vaikka hänen Muay Thai camp ei ole paljon nimi vaihteli Pangkonghrab Muay Thai camp, mutta hän uskoo Muay Thai fanit Muai Thai ohjelma saattaa piristää sinun nyrkkeilijä.

 

Susakiin sanoi, että tämä ottelu hän pitäisi laittaa kaikki työstä paras nyrkkeily ohjelmaan. Sitten valmiudestaan Muay Thai fanit hänen Muay Thai camp piristää sinun nyrkkeilijä ei pitäisi olla huolissaan, koska vaikka hänen Muay Thai camp on pieni, hänen yksi pitää edelleen tunnustamisen merkitystä. Näin ollen sinun nyrkkeilijä voi taistella hänen hyvän suorituskyvyn on toinen aiemmin. Kuitenkin sinun nyrkkeilijä on tullut mestari kaikki vastaa. Näin ollen se ei pitäisi olla huolissaan valmiudestaan koska hän ei taistella näyttämättä hyvä muoto varmasti. Tämän seurauksena Muay Thai fanit pitäisi tukea myös.

Leave a Reply