Halu “Sriutai” taistella hänen pitkä Ky.

Berm Phudin tai ryhmätyö Thai Lumphinin täyttää lomakkeen uusi tähti Utaithanee maakunnan Suek tai Sriutai Sorchor Piaekutai, joka on osoittanut kaunis muoto ja hyvä strategia voittaa TKO tai Kaiyasit Kertchareonchai hienosti kunnes suosimalla kaikki Muay Thai fanit. Sitten hänen kaunis avulla hän voi tukea tullut tunnettu nyrkkeily reitillä edelleen. Lisäksi on kysymys hänelle, jonka kanssa seuraava ottelu taistelussa.

 

Jälkeen Sriutai Sorchor Piaekutai on hyvä muoto on ensimmäinen taistella Kaiyasit Kertchareonchai Suek Muai Thai Lumphinin lähetetään TGN kanavalla 8 ei tehdä pettymys Muay Thai fanit, nyt hän on hyväksynyt kaikki Muay Thai fanit nyrkkeilystadionista ja televisiossa. Lisäksi hän on uuden hyvän suorituskyvyn Sorchor Pieak Utai Muay Thai Campille jälkeen osoittaa hyvän tavan voittaa Kaiyasit kauniisti viimeinen ottelu.

 

Sitten Berm Phudin tai Suek Thai Lumphinin tiimityötä sanoi Sriutai muodosta tällä hetkellä hän on uusi yksi hyvä muodossa jälkeen osoittaa hyvän suorituskyvyn Muay Thai fanit TGN kanava 8 koko maassa Suek Muai Thai Lumphinin. Koska nyt, hän voi ottaa levätä Muay Thai Campille muutaman päivän ennen palata käytännössä itse taistelemaan seuraavassa ottelussa. Lisäksi hän voi löytää uusia ohjelmia Sriutai jatkuvasti luomaan hyvä ja korkean luokan nyrkkeilijä tulevaisuudessa. Sitten seuraavassa ottelussa se pitäisi ennustaa noin Sriutai taistelemaan joille myös katsella hänen ohjelma takaa, että hän olisi tulevaisuudessa hyvä varmasti.

Leave a Reply