Superball on kadonnut koska hänen kuolemaansa koe on poliisi.

Kun Superball Banchamek tai muodollinen mestari Isuzu ohjelma on hävinnyt nyrkkeily ympyrä pitkään vaikka hän aiemmin Näytä viisasta olla tunnettu Muay Thai fanit ympäri maata nyt hänellä on mahdollisuus taistella vain toinen pari nyrkkeilijä ulkomaalaisia ilman muita ohjelmia taistella. Mitä enemmän se on huhu, että hän voisi lopettaa taistelevat samoin.

 

Kuitenkin viime aikoina Muai Siam tiimityö tavannut Superball koskeneessa jalkapallostadion Siam Sport yrityksen jälkeen Superball on tullut taistelemaan jalkapallo syntymäpäivä ottelu ja Baowee viime keskiviikkona 28 tammikuuta 2015 ja sitten Superball on paljastanut hänen tarinansa nyt hän on siirtynyt pysyä Buakhao Banchamek jo harjoitella itse noin 2 kuukautta hyvä ottaa huolenpitoa Baokhao. Näin ollen hän on harjoittanut olevansa valmis taistelevat seuraava ottelu hyvä kehon kunnossa ja hyvä huomio tekemättä pettymys kaikille. Hän haluaisi olla tunnetuin, mutta hän tietää, että jokaisella on miettinyt jokseenkin häipyä aiemmin. Itse asiassa hän sanoi, että oli, koska hän on tuntenut hyvä tulos kokeen läpäisemisestä voisi toimia poliisina ja sitten hän on harjoittanut tätä kenttää 1 kuukausi. Päinvastoin se ei ole hänen unelmansa, joten nyt hän quitted alalta jo sekä on valmis tulemaan takaisin taistelua nyrkkeilyohjelmassa täysin. Siksi hän on kadonnut nyrkkeily ympyrä pitkään.

Leave a Reply