Vain vain kertoa veneen tehdä erinomainen luettelo nyrkkeilijät.

Veneen tai Nattadate Wachirarattanawong on vahvistanut, että hän on iloinen, jotta Dekwisatekkanongdate taistelemaan hyväksi Suek Chao Muai Thai Muay Thai fanit nyrkkeilijä. Kuitenkin, jos tämä on vaatimus Muay Thai faneja puhua ennen, ei pitäisi olla suuri ongelma varmasti.

 

Lisäksi vene tai Nattadate Wachirarattanawong, joka on nuori ja kuuma promoottori, selvisi myös toimittajille Muai Siam kun tuo pari nyrkkeilijä Dekwisatekanongdate ohjelma taistelemaan palata onnea Muay Thai fanit Suek Chao Muai Thai vuoden lopussa saadakseen vaikutelman Muay Thai fanit Suek Chao Muai Thai. Näin ollen se olisi Kiitos theexecutives antaa kunnia hänelle samoin kiitän joka Head Muay Thai harjoitusleiri, joka on hoitanut hänen nyrkkeilijä hyvin suorituksessa täydellinen joka nyrkkeilijät. Lisäksi hän tuntee iloinen, jotta Dekwisatekanongdate nyrkkeilijät taistelemaan Muay Thai faneille Suek Chao Muai Thai Muay Thai fanit vaatimus saatuaan puhua ennen ilman ongelmia.

 

Veneen sanoi, että aiemmin hän on tehnyt 1 tai 2 pari nyrkkeilijät vuoksi muita pari nyrkkeilijät toinen ohjelma liittyä luettelo. Näin ollen hänellä ei ole laatia niin paljon kuin tällä hetkellä ennen 4 pari nyrkkeilijät vasta saamassa kiitosta Muay Thai fanit. Näin ollen olisi iloinen, jos kanava 3 nyrkkeilijät ei ole toinen ottelu taistelemaan liittymään tähän ohjelmaan on osallistuttava hänestä ja hänen tiimityö.

Leave a Reply