Iiad on tehnyt luettelon juhlistaa vuohi vuosi.

Chun Kertphet tai promoottori Peerapong Theeradatepong on aloittanut uuden vuohi vuosi suolavedellä Iiad EteläThaimaassa tai Peemai Arawan kohdata vanha kannattaja tai Tawarit paras Udorn on tungosta master pari nyrkkeilijöiden täysin tässä ohjelmassa tekemättä pettymys kaikille.

 

Nyt pari nyrkkeilijät on vielä sama Suek Muai Thai Ched nähdä uusi vuohi vuonna 2015, joten se voi setup tämän ohjelman neljäs tammikuuta 2015 ensi sunnuntaina Lumphinin boxing Stadium samaan aikaan. Lisäksi järjestäjä on paljastanut Muai Siam tiimityö että uudenvuoden tai ensimmäisellä viikolla, hän päättää tehdä lista tämä pieni pari nyrkkeilijä taistelemaan keskenään jälleen Peemai Arawan ja Tewarit paras Udorn jälkeen ne ovat ottaneet vuoro olla häviäjä ja voittaja yhden kerran. Sitten se katsoo, että tämä peli voi olla hauskempaa Muay Thai fanit pitäisi jättää tämän ohjelman uudenvuoden lahja kaikille.

Leave a Reply