“Khaophong” voi jätä nyrkkeily ympyrä ehdottomasti.

Tawee Ampornmaha tai Khaopong Sittichuchai tai entinen tunnettu Thai nyrkkeily ja hopeaa Olympic vielä ei jätä nyrkkeily ympyrä vaikka hän on jäänyt eläkkeelle toimi, koska hän oli 55vuotias Osotsapa yritys. Hän on kuitenkin kunnia liittyä kerronnan joukko Suek Chao Muai Thai Om Noi boxing Stadium lauantaisin kuin viime kerralla.

 

Lisäksi Khaophong Suttichuchai on entinen mestari Thai nyrkkeilijä tai hopea mitali ja Olympic Los Angelis 1984, mutta kun hän on quitted hänen nyrkkeily ympyrä, hän on työskennellyt Osotsapa yrityksen etukäteen eläkkeelle hänen työtä, koska hän oli 55vuotias Osotsapa viimeisenä lauantaina 27 päivänä joulukuuta 2014.

 

Lisäksi Kaophong tai Tawee sanoi, että hän on jäänyt eläkkeelle Osotsapa kun hän oli 55vuotias, mutta hän tunsi tyytyväinen työ tämän yrityksen paljon vuoksi tukea vanhempi niistä koko ajan. Kuitenkin kun hänen eläkkeelle ovat useat yritykset ottaa yhteyttä häneen myös, lopulta hän päätti liittyä kerronnan ryhmän Suek Chao Muai Thai Om Noi boxing Stadium on kunniamaininta hänelle paljon työtä rakkaan tehtävä on tässä nyrkkeily ympyrässä.

Leave a Reply