Tue “Phetdam” on tulevaisuudessa hyvä.

Uusi erinomainen nyrkkeilijä Lamplaimat Burirum maakunnan tai Phetdam S. Sangakarnchang on osoittanut kaunis muoto. Viime aikoina hän on taistellut miljoonaa bahtia Rachadamnern Muay Thaistadionilta voittaa pari boxer tai Toryodsiam Sorchor Wichitpadreaw saada 1 miljoonaa bahtia Buriram maakunnan lievittää ihme. Sitten kaunis pää nainen S. Sangakarnchang Muay Thai harjoitusleiri ja Lamplaimat koneen liikkeen omistaja on todella ylpeä tästä aiheesta mahdollisimman koskien Palangmai ryhmän tiimityö 2015 nostaa hänen nyrkkeilijä sen ymmärtää toisessa ohjelmassa on korkea hänen omistettu kunnia ja rakkaus Thai nyrkkeily tyyli maisemanhoito Muay Thai Mestari harjoitusleirillä.

 

Pha S. Sangakarnchang tai kaunis omistaja konepaja paljastetaan Muai Siam että hän haluaisi parhaiten huomioon Palangmai ryhmä nostaisi Phetdam S. Sangakarnchang tämä 2015 on tunnettu varmasti. Sitä paitsi se on nyt entinen mestari tai Nampon Jouni Peaster O hoitaa asiaa täysin tuoreutta Phetdam jälkeen ahne mestari saada miljoonaa bahtia Torsiam Sorchor Wichitpadreaw kaksi miljoonaa bahtia Rachadamnern Muay Thaistadionilta. Lisäksi hän tavoitteena oli, että tämä 2015 hänen nyrkkeilijä voi ymmärtää mestari toisessa ohjelmassa olevan kunnia S. Sangakarnchang nyrkkeilystadion jälleen kanssa quaranteeing olla tekemättä pettymys Muay Thai fanit varmasti luottaen nyrkkeilijä. Lisäksi myöhemmin hän on voittanut useita pari nyrkkeilijät samoin.

Leave a Reply