“Maepranoam” saattaa antaa 50,000 bahtia hyvä.

Naisten johtaja nimeltä Ulphatorn on vahvistanut, että sillä vakava pari nyrkkeilijät ja Suek Chao Muai Thai lähetetään lauantaina 27 joulukuuta 2014 taistelevat Siam Om Noi Muay Thaistadionilta on 50,000 bahtia saa Namprikphaomaepranoam yhtiö varmasti erikoispalkinto. Näin ollen se olisi paras huomioon pään nyrkkeily camp mahdollistaa kunkin nyrkkeilijä taistelemaan täyden suorituskyvyn saada erityinen palkinto Namprikphaomaepranoam yritys tietenkin siitä, että uudenvuoden lahja pari nyrkkeilijä ja johon ei liity suorittaa maksu.

 

Naisten johtaja Ulphatorn tai johtajien Suek Chao Muai Thai Siam Om Noi Muay Thaistadionilta paljasti, että hän on vahvistanut vakavia pari nyrkkeilijöiden Suek Chao Muai Thai New Year’s Eve viime lauantaina 27 päivänä joulukuuta 2014 Om Noi Muay Thai stadium saada 50,000 bahtia NamprikThaimaepranoam. Lisäksi se olisi parhaiten pään nyrkkeily camp kerroit kunkin nyrkkeilijä taistelemaan täyden suorituskyvyn suhteen joten kun molemmat taistella veikeys, tämä yritys voi antaa erityisen palkinnon heille varmasti uudenvuoden lahja lähettää kannustusta nyrkkeilijä. Lisäksi tämä on ensimmäinen vuosi saada tämän erikoispalkinto hyvä yksi taonnasta ja suorittaa maksun.

 

Komitean Siam Om Noi Muay Thai stadium sanoi, että jokainen pari nyrkkeilijä taistella useimmat hauskoja Suek Chao Muai Thai New Year’s Eve tänä lauantaina 27 päivänä joulukuuta 2014, Namprikphaothaimaepranoam voi antaa erityinen palkinto ovat uusivuosi lahja lähettää kannustusta jokaisen pari nyrkkeilijä 50,000 bahtia ja johon ei liity suorittaa maksu. Siksi se riippuu kuinka vitsikästä on saada 50,000 bahtia kunkin.

Leave a Reply