Thai-nyrkkeilijöiden rekisteröidään uusi ohjelma.

Boxing Association Thaimaa on tehnyt luettelon Sia Yai Luakmuengphet esityksenä Amateur International Boxing ohjelma Thaimaa joukkue 49 kg. Lisäksi komentaja Somyot Chulasane tai pään technic kävi ilmi, että nyt on useita mielenkiintoisia itse Thaimaa joukkue, kuten 56 kg. tai Mondam Ch. Weerapon ja Kongphob T. Pran 49, jotka on rekisteröity tässä ohjelmassa. Kuitenkin pitäisi odottaa, kunnes viimeinen päivä rekisteröinnin ja tämän 26 Joulukuu 2014 ennen Valitse Nyrkkeilijät taistelua tammikuun alussa jäljellä 8 nyrkkeilijät. Sitten ne saattaa osoittautua suorituskykyään 19 ja 26 joulukuuta 2014.

 

Rekisteröitymällä tämän ohjelman edistymistä on tunnettu Thainyrkkeilijöiden valitaan Thaimaa joukkue taistelemaan Olympic Amateur International Boxing ohjelma yhteensä 3 versiot uros ja naaras 1 versio. Viime aikoina komentaja Somyot Chulasane tai pään technic Thaimaan Boxing Association paljasti että on hyvä vastata saada tunnettu Thai nyrkkeilijä suorittaa maksu 100,000 bahtia, ja nyt on olemassa useita niistä rekisteröityä tämän ohjelman sekä Siayai Luakmuengphet valitaan tässä ohjelmassa 49 kg. liian. Tällöin yhdistys voi korostaa valitsemalla nyrkkeilijät erinomaisia niistä vain avaamalla rekisteröityä alkaen 27 Marraskuu 2014 asti nyt myös avaamista rekisteröityä 26 joulukuuta 2014. Lisäksi on hyvä laulaa vastaus polveutua tunnettu Thainyrkkeilijöiden erityisesti 49 kg. ; eli Dedkhad s. Pongsawang, Onephichit Meenayothin, Tukkatathong S. Kerttiwat, Ongree S. Dechaphan ja 56 kg. Tämä on Mondam Ch. Weerapon, Kongphob T. Pran 49 60 kg. ja suuri pari boxer Superbank Rattanabundit yliopiston, Seksan A. Kwanmeung ja muut.

 

Nyrkkeilijät valitsemiseen, tiedetään, että avattuasi rekisteröityä 26 joulukuuta 2014 on kerätä luettelo nyrkkeilijät etukäteen valita perus tavalla kunnes jäljellä vain 8 nyrkkeilijät jotta taistelevat oikean päivän alussa ensimmäinen ottelu tämän 19 tammikuuta 2015 kunnes lopullinen ottelun 26 tammikuuta 2015.

Leave a Reply