Kehui voittaa “Yokwittaya” tai huono polvi nyrkkeilijä.

 

Phetuthong A. Khwanmeung hymyilee kun tietää, että hän voi kohdata Yokwittaya Phetsiameun seuraavan ottelun ei paljon huolestuttavampi, koska hän todella pitää kohdata nyrkkeily tyylillä. Niin hän on varmasti, että hän voisi voittaa polven nyrkkeilijä kuin Yokwitttaya varmasti koska hänen suosikki tyyli nyrkkeilijä taistella seuraavassa ottelussa hän ja hänen pari nyrkkeilijä voi olla tukea yksi Rachadamnern syntymäpäivä ohjelman jäsenen 24 joulukuuta 2014 Rachadamnern Muay Thaistadionilta.

 

Phetuthong sanoi, että Rachadamnern syntymäpäiväohjelma on Kuudeskymmenesyhdeksäs vuotta tämän 24 joulukuuta 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium että nyt promoottori Sommai Sakulmateta asennus 10 master pari nyrkkeilijät iso ottelu. Lisäksi yksi niistä on Phetuthong A. Kwanmeung ja Yokwittaya Phetsiemeun taistella tukea pari nyrkkeilijä ottelu pari nyrkkeilijä. Viime aikoina Phetuthong on paljastanut tiimityöskentelyn Muai Siam päivittäin, hän tuntuu hyvältä taistella Yokwittaya, koska hän todella pitää taistella tämän nyrkkeily tyyliin voittaa hänet varmasti.

 

Lisäksi hän on voittanut Songkhom Sitnayoksanya, Singthongnoi P. Telakul, Superlek Rattanabundit yliopisto ja useita niistä jo. Tämän seurauksena se ei iso ongelma hänelle hänen hyvä valmius voittaa vaikka hän on bargained paino 1 punta Yokwittaya kuin 129/128. Sitten se olisi parhaiten huomioon Muay Thai fanit piristää häntä tekemättä pettymys niille varmasti.

Leave a Reply