“Mit” tulisi pohtia uudelleen.

Sit Pakpanang kehui Mit Nakorn, se ei ole vain Rungphet 5 tähden kanan taistella Khumthrab Suwityim veikeys toisella puolella, mutta se on myös Khumthrab lyödä Rungphet puikkoihin nro hänen kasvonsa. Lisäksi Palangmai tiimityö on tarkistanut pari nyrkkeilijä yksityiskohtaisesti jo, ja se on nähnyt soveltuvuus kerroit Rungphet taistelemaan Khumthrab koska kehon kunnossa paitsi parempi strategia Khumthrab samankaltaisuus eri ohjelmasta. Päinvastoin, se pitäisi kertoa lääkäri toimi tässä pelissä, koska se on korkea altis Khumthrab lyödä Rungphet olevan neula hänen kasvonsa.

 

Suek Chuchareon Muai Thai tämän maanantaina 29 joulukuuta 2014 Rachadamnern Muay Thaistadionilta, Sia Mor tai Chuchareon Raweearamwong on perustaa Palangmai tiimityö auttaa tätä pari boxer Khumthrab Suwityim tai nyrkkeilijä Palangmai kasvot Rungphet 5 tähteä kanan tai polven nyrkkeilijä ryhmän eri ohjelmasta. Sitten tämä on uusi ja yllättää. Lisäksi eilen Mit Nakorn tai Sumate Siasattabongkot tai Winmitchai järjestäjä on tuntenut sekaisin Kun tietää että Palangmai ryhmä voi palkata Rungphet taistella Khumthrab hänen enemmän hyötyä kuin Khumthrab lyödä Khumthrab varmasti.

 

News viime sunnuntaina, Sit Pakpanang tai valmentaja Suwityim nyrkkeily leirillä Phuket maakunnassa kehui, että hän haluaisi kertoa Mit Nakorn, joka antoi Uutiset sekoamaan Khumthrab uudelleen, koska Khumthrab on nyt paljon kokemuksia taistelemaan useita nyrkkeilijät suorituskykyä. Sitten, kun verrataan hänen hyvä strategia ja paljon kokemuksia hän on suuret alttiita voitto Rungphet kanssa. Sitä paitsi se pitäisi kertoa lääkäreitä tekemään tämä peli kuten kerroit Rungphet valmistautua on needled hänen kasvonsa myös. Samoin hän on kertonut Khumphrab lopettaa Rungphet’s kneeing käyttämällä kyynärpäät. Tämän seurauksena Muay Thai fanit pitäisi ennustaa onko hänen kertoa totuus, niin Suek Sia enemmän Chuchareon Muai Thai tämän maanantain Palangmai tiimityö ja hän ovat varmoja, että Khumthrab voisi olla suuri mahdollisuus olla voittaja tässä pelissä varmasti kanssa braveness erotuomarit tuomitsemaan hänet voittajaksi.

Leave a Reply