Kiinnitettävä ostaa “Khwandome” 1 miljoonaa bahtia.

Nyt Suek OneThongChai on edelleen suosikkini yksi Muay Thai fanit; Lisäksi viimeisen miljoonan bahtohjelmassa olisi Rambo Thungsong tai Khwandome Tormeanburi, joka on selvinnyt Champesarn Suriyannoi Orbortor Khamphee olemaan voittaja 8 otteluiden jatkuvasti. Sitten iso pomo maksaa hänelle miljoonaa bahtia, jos hän voi siirtyä hänen nyrkkeily leiriin ja nyt saa 30,000 bahtia taistelemaan 103-104 kiloa tyydyttävä

 

Nyt Wittaya on korostanut toimittajat Muai Siam, että viimeinen ohjelma Rambo Thungsong taistellut vaikuttunut Muay Thai fanit Suek OneThongChai miljoonaa bahtia. Lisäksi viime aikoina 2014 hän ei ole koskaan menettänyt ketään, joten se pitää parhaiten tuomarit katsovat häntä sekä muita palkintoja myös. Lisäksi on iso nyrkkeily camp, joka vaikuttunut Rambon lomakkeen maksamaan 1 miljoonaa bahtia hänelle, jos hän voi siirtyä hänen nyrkkeily leiriin pää. Tällöin Wittaya on kiitti häntä liian koska hänen hyvä tukee kertaa kertaa. Toisaalta Rambo on hieno huolellisuutta ja antaa rahaa hoitaa hänen perheensä, ja nyt hän saada 30,000 bahtia taistelut pieni paino jo. Tämän seurauksena ensi vuonna tai jKr 2015, hän saattaa olla mestari seuraava ohjelma varmasti. Näin ollen Muay Thai fanit pitäisi piristää häntä ilman pettymään yhtään.

 

Viime tilaston Rambo on voitettu Saaek Sitphameuk, Wiarya Sujeebameekaew, s. Telakul, Toto Sripanomyim, Kobee s. Telakul, voittaja S. Pongamorn, Papaelek T. Laksong Muay Thai leiriltä, Phetrungriang Sitnorasing, voittaja S. Pongamorn ja Suriyannoi Orbortor Kamphee.

Leave a Reply