“Mai” on tehnyt pari nyrkkeilijä luettelo syntymäpäivänä Rachadamnern Muay Thai-stadionilta.

Promoottori Sommai Sakulmatta on paljastanut pari nyrkkeilijä Suek S. Sommai syntymäpäivänä Rachadamnern Muay Thaistadionilta ohjelma tänä keskiviikkona 24 joulukuuta 2014; eli Yodwicha s. Bunyasit polven Sansatan S. Suradate 137-140 puntaa jälkeen toinen pari nyrkkeilijä tai Superlek Rattanabundit yliopiston kohdata Chomphichit Sitsafebunyham 126.5 kiloa ym erinomainen pari nyrkkeilijöiden kanssa. Sitten Muay Thai fanit pitäisi jättää tätä ohjelmaa.

 

Suek S. Sommai syntymäpäivä Rachadamnern Muay Thaistadionilta ohjelma lähetetään tänä keskiviikkona 24 joulukuuta 2014 perustaja Sommai Sakulmateta tai Palangmai nyrkkeily leirillä ja hänen tiimityö on valmis tekemään pari nyrkkeilijä, luettelo eli master pari boxer Yodwicha s. Bunyasit tinkiä paino Sansatan S. Suradate 137-140 kiloa sekä merkittävä pari nyrkkeilijät riippumatta Superlek Rattanabundit yliopiston kohdata Chomphichit Sitsafebuntham 126.5 kiloa, Denphanom Keelakorat koulun kohdata Chamuakthong S. Yuphinda 136 kiloa, ja Phetsomnuek kohtaamaan Phetbunchu Keelakorat koulun 129 kiloa, Sanwangchai J.S.P. kohdata Paeteng Kertponthip 121 puntaa ja Thanadate T. Pran 49 kohdata Khonkhob W. Wiwattananon 112 kiloa ja muita erinomaisia pari nyrkkeilijät taistelemaan tässä ohjelmassa.

 

Sommai sanoi, että hänen tiimityö ja häntä on tehnyt uusia ja mielenkiintoisia pari nyrkkeilijät tämän ohjelman Rachadamnern Muay Thaistadionilta luettelo jo; eli master pari nyrkkeilijä tai Yodwicha löydöt paino Sansatan 3 kiloa ja erinomainen toisilla. Tämän vuoksi se olisi kehotettava Muay Thai faneja seuraamaan tätä ohjelmaa liian.

Leave a Reply