SiaNao voi unohtaa hyvän toivon BigSong oman arvokkaasti.

SiaNao tai Wirat Wachirarattanawong sanoi, että hän ei välitä BigSong tai Thongchai Rattanasuban jotta hän jakaa hänen nyrkkeilijät ohjelma toivoa. Sitä paitsi hän ei ole varma hänen tavoite, mutta nyt hän on hänen arvokkuutensa ei ollut tehnyt kuin näin BigSong enää. Lisäksi hän on varma hänen sekä hänen tiimityön asennus ISO ohjelma Muay Thai fanit omaa noudatettava.

 

Kun BigSong tai Thongchai Rattanasuban on ilmoitettava toimittajat on valmis auttamaan SiaNao tai Wirat Wachirarattanawong nyrkkeily asennusohjelman täysin, erityisesti jakaa Superbank Rattanabundit ja Lauri P.K. Sanchai Muai Thai Yim Lumphinin nyrkkeilystadion liittyä Suek Lumphinin mestari sekä tukemalla Muai Siam, nyt SiaNao Wirattanawong on soittanut 3rd joulukuuta 2014 viime keskiviikkona Muai Siam toimittaja viime kolmas joulukuussa hän on arvonsa ei saada SiaNao taistelemaan enää hyväksymällä BigSong hyvän toivon ei nyrkkeilijät. Lisäksi hän toivoo BigSong olla ilkeä aikomus, hänelle, ja hän on varma hän ja hänen tiimityön asennus iso ottelu Muay Thai fanit katsomassa hänen lahjakkuus. Lisäksi on Nong vene tai Nattadate Wachirarattawong tai hänen poikansa määrittäminen iso ottelu tämän vuoden tammikuussa tietenkin juhlia uusivuosi festival, ja on erinomainen pari nyrkkeilijä todistaa lipun hinta 500 Baht mitä kerroit Muay Thai toimintaansa faneille nähdä, kuinka suuri on turvautumatta BigSong vaihtamaan nyrkkeilijät häntä enää.

 

SiaNao sanoi vakavasti, että hän on ollut vetäjät monta vuotta liian sekä luoda erinomaisia yrityksiä; Näin ollen hän ei tarvitse saada apua BigSong hyvä toivoa. Lisäksi hän ei pitäisi olla huono huomiota hänelle myös, ja nyt hän kertoi BigSong olla antamatta nyrkkeilijät häntä taistelussa ohjelma enää oman ihmisarvonsa ja kapasiteetin setup ohjelma. Sitten tammikuussa uudenvuoden festivaaleille tulee olemaan iso ohjelma tick hinta 500 baht, että Muay Thai fanit voi piristää varmasti.

Leave a Reply