Halu “Nichao” voidaan johtaa nyrkkeilijä.

Sit Pakphanang tai tunnettu ammatillinen kouluttaja Suek S. Sommai on tullut vaatimaan Nichao Suwityim ja Aekphet Bangkok Thonburi suorittaa esitystensä parhaalla mahdollisella tavalla. Sen jälkeen tiimityötä Palang Mai ryhmä kannattaa valita voittaja pari nyrkkeilijä ymmärtää 115 kiloa Rachadamnern boxing Stadiumilta seuraavan ottelun mestari. Sitten se ennustaa, onko Nichao saattaa olla vahva, tämä peli mestari. Kuitenkin, jos hän on häviäjä, tulee Aekphet taistelemaan edustaa häntä toisessa nyrkkeilijä master pari nyrkkeilijä Suek Sommai lähetyksensä tänä keskiviikkona 19 Marraskuu Rachadamnern boxing Stadium.

 

Kun Nichao Suwityim tai tunnettu nyrkkeilijä EteläThaimaassa on menettänyt pelin 112 pounds Khonkhob, nyt hän on kadonnut jo kauan kouluttaa itse niin vaikea taistella painoa ja sitten nyt hän voi taistella Aekphet Bangkok Thongburi 116 kiloa kuin master pari boxer Suek S. Sommai Sia Sommai Sakulmateta tuona keskiviikkona 19 Marraskuu 2014 Rachadamnern boxing Stadium.

 

Sit Pakphanang tai Suek Palangmai ryhmän ammatillinen järjestäjä kävi ilmi, että nyt ei Rachadamnern tyhjään kohtaan mestari. Sitten ryhmätyöskentely ja hän suunnitellut antaa hyvät mahdollisuudet tämän kannan Nichao ja Aekphet välillä johtaa ja voittaja on pystynyt mestari seuraavassa ottelussa heidät suorittamaan parhaiten hyvä tavoite.

 

Nichao on alun perin ollut Thaimaa mestari nyrkkeilijä 112 kiloa, paitsi menettää tämä mestari Khonkhob tapahtumat vuoksi hänen ei kunnon kehon ja ohjelma lisätä painoa. Nyt hän onkin suuri mahdollisuus jälleen voittamaan Aekphet. Kuitenkin, jos Aekphet on voittaja tämän ottelun, hän voi johtaa ja voittaja tarttua mestari tämän ohjelman.

 

Sit Pakphanang kävi ilmi, että hän kuin että paras tiimityö Nichao ja Aekphet kouluttaa heitä parhaalla mahdollisella tavalla, koska he molemmat taistelevat kuin master pari nyrkkeilijä ahne mestari tämä ohjelma; Lisäksi hän antaa oikeuden sopivimmalta ei tue vain Nichao tätä ohjelmaa vain mestari.

Leave a Reply