“Siurach” luu katkeaa saat levon pitkään aikaan.

Jussi Sitnayoksanya on koulutettu väärin , kunnes hänen polvi on hyökätty ; röntgenkuvat todettiin , että luu on rikki . Sitten lääkäri suositeltavaa saada levätä vähintään 45 päivää . Sitten Otea Charumeung on pyytänyt anteeksi sillä Muay Thai fanit Suek Charumeung 20 marraskuuta on muuttaa tämä ottelu uudella tavalla ; kuitenkin hän on taannut intensiivinen ottelut taistella tätä ohjelmaa myös .

Alun perin mestari pari nyrkkeilijä Suek Charumeung tai Jussi voi taistella tätä 20 marraskuuta 2014 Superball Tee Muenglei ; kuitenkin toimittajat ovat ilmoittaneet , että Jussi ei ole valmis taistelemaan ja quitted tämän ottelun takia hänen onnettomuus polvilleen jäädä sairaalaan . Lisäksi jälkeen Röntgen se osoitti , että luu on rikki saada levätä vähintään 1 kuukausi ja puoli yllään splint ensin ja saada loput Burerum maakunnassa .

Otea Charumeung on osoittanut mieltään toimittaja , että se oli sattumaa , että jokainen haluaisi tapahtua . Lisäksi hän on pyytänyt anteeksi Muay Thai faneille tämän ohjelman uudelleenjärjestelyä . Hän uskoo kuitenkin , että se ei tee pettymys kaikille , jotka saattavat olla lähettää kannustusta nyrkkeilijät .

Lisäksi on tämä tiedot uudelleenjärjestely : master pari boxer tai Denphanom Keelakorat koulun edessä Phetmai Luakbunmee sen jälkeen kun Rittikrai Kaewsamrit päin Choktawee Tee det 99 , Phettaksin S. Sommai edessä Seecha Kertbanchong , Chaising Cheachiangmaikaikrata päin Pornchainoi Tee det 99 ym .

Leave a Reply