“Siurach” luu katkeaa saat levon pitkään aikaan.

Jussi Sitnayoksanya on koulutettu väärin, kunnes hänen polvi on hyökätty; röntgenkuvat todettiin, että luu on rikki. Sitten lääkäri suositeltavaa saada levätä vähintään 45 päivää. Sitten Otea Charumeung on pyytänyt anteeksi sillä Muay Thai fanit Suek Charumeung 20 marraskuuta on muuttaa tämä ottelu uudella tavalla; kuitenkin hän on taannut intensiivinen ottelut taistella tätä ohjelmaa myös.

 

Alun perin mestari pari nyrkkeilijä Suek Charumeung tai Jussi voi taistella tätä 20 marraskuuta 2014 Superball Tee Muenglei; kuitenkin toimittajat ovat ilmoittaneet, että Jussi ei ole valmis taistelemaan ja quitted tämän ottelun takia hänen onnettomuus polvilleen jäädä sairaalaan. Lisäksi jälkeen Röntgen se osoitti, että luu on rikki saada levätä vähintään 1 kuukausi ja puoli yllään splint ensin ja saada loput Burerum maakunnassa.

 

Otea Charumeung on osoittanut mieltään toimittaja, että se oli sattumaa, että jokainen haluaisi tapahtua. Lisäksi hän on pyytänyt anteeksi Muay Thai faneille tämän ohjelman uudelleenjärjestelyä. Hän uskoo kuitenkin, että se ei tee pettymys kaikille, jotka saattavat olla lähettää kannustusta nyrkkeilijät.

 

Lisäksi on tämä tiedot uudelleenjärjestely: master pari boxer tai Denphanom Keelakorat koulun edessä Phetmai Luakbunmee sen jälkeen kun Rittikrai Kaewsamrit päin Choktawee Tee det 99, Phettaksin S. Sommai edessä Seecha Kertbanchong, Chaising Cheachiangmaikaikrata päin Pornchainoi Tee det 99 ym.

Leave a Reply