Kaksi kuuma Muay Thai ottelua Lumpini mestari

Oikeat ottelut Muay Thai fanit Lumpini mestari Krikkrai paljastaa Superbang taistella Thaksinlek, joka on oikea ottelu tällä kertaa luettelo. Kaksi niistä on erittäin taitava nyrkkeilijä ja on toinen ottelu Panpayak taistelemaan Prajanchai, jotka haluavat osoittaa taitonsa paino 116 kiloa Iso ohjelma 5.12.2002 Lumpini boxing Stadium, tietenkin.


Muay Thai fanit valmistella yllyttää suurin ohjelmassa tämä neljännesvuosittain Lumpini mestari Kirkkrai 5 joulukuuta 2557 Lumpini Ramintra Boxing Stadium. Tämä ottelu asettaa erittäin kuuma boxer Superbang Rattanabanthid yliopiston taistelu Thaksinlek Kiatniwat paino 125 kiloa. Tämä on uhkapeliä höyhensarjan mestaruudesta Lumpinin nyrkkeilystadion Superbang, joka on mestari ja muut vaihtoehdot on Panpayak Jitmeoungnon Prajanchai P.K.sandchai Muay Thai kuntosalilla taistelussa oikea paino 116 kiloa. Muut vaihtoehdot ilmoitetaan yksi-kaksi päivää, jotka mahdollistavat suurin Lumpini mestari Kirkkrai.

“Wuttichai” pyytää näyttämään Muay Thai Ch.7

Wuttichai C.Kowyuha Izuzu Muay Thai Campille varoitus virasto ei unohda lupaavat lähettää häntä taistelussa Muay Thai turnaukseen Muay Thai kanava 7 koska hän halua taistella kanava 7 väri pitkään .
“Ja kerskailla mies” Wuttichai C.Kowyuha , kuuluisa nyrkkeilijä , joka katoaa pitkään ja palata taistella ja voittaa Mheusila T.niyomsuk Muay Thai T Sport Nonthaburi kesti taistelussa , että hän luvata lähettää hänet taistelussa kanava 7 väri Muay Thai stadium . Kun hän voittaa , hän haluaa varoitus virasto ei unohda lupaavat lähettää häntä taistelussa Muay Thai turnaukseen Muay Thai kanava 7 koska hän halua taistella kanava 7 väri pitkään .
“Pää kuntosali sanoi aikaisemmin , jos minulla on hyvää taistelua , hän taistelee kanava 7 Muay Thai stadionilta ja kesti ottelu voin tehnyt niin hän halua pidän lupaus minulle liian .” Wuttichai sanoi .

One thought on “ Kaksi kuuma Muay Thai ottelua Lumpini mestari

Leave a Reply