Suunnittele “Kertphet” hyökätä hänen pari nyrkkeilijä kantapään kautta.

Tällä hetkellä Kertphet Suanaharnpeakmai on vielä kuuma muodossa jälkeen osoittaa suuri muodossa Suek Muai Dee Witheethai kanava 11 ; lisäksi sen pitäisi hyväksyä hyvä nimi , voimaa ja suorituskykyä Nong Oi / 5 tähteä kana daewyim , joka on enemmän haittoja kuin hänen pari nyrkkeilijä . Sitten lopuksi hän voi käyttää hänen tuoreus voittaa hänen pari nyrkkeilijä 134-132 kiloa ilman huolta hänen hallinta paino paljon .

Sitä paitsi , koska hänen hyvä strategia hän olisi altis olla Thaimaa kevyt mestari myös kohtaamalla Suek Phetyindee syntymäpäivä Sia Nao Phetyindee tämän viikon tiistaina 25 päivään marraskuuta 2014 Lumphinin Lamintra Muay Thai stadium .

Kun Kertphet Suanpeakmai on osoittanut tuoreen muodossa jokainen nyrkkeilyottelut Suek Muai Dee Withee Thai , kuuluu Sia Roj Nongyao nyrkkeily leiri piiri Saraburi Pluakdang maakunnassa , Phetyindee ryhmätyö on push up häntä taistelemaan seuraava ottelu ahne mestari Thaimaa kevyt 135 kiloa Nong o 5 tähteä kana . Kuitenkin Nong Oi voi tinkiä hänelle hänen paino 132-134 kiloa jarruttaa kuuma muodossa Kertphet .

Kertphet , boxer vastuussa Pairoj Nongyao pään Suanaharnpeakmai nyrkkeily leirillä Pluakdang Saraburi provinssi osoitti Siam urheilu että kun hän tietää , että hänen nyrkkeilijä saattavat kohdata Nong Oi , hän käski hän itse viikossa nyt siinä mielessä , että voittaja .

Suek Kertphet tämän tunnin hän on kuuma yksi nyrkkeily ympyrän jälkeen hän on voittanut kaikki ottelut Suek Muai Dee Witheethai ; kuitenkin hänen suorituskykyä , voimaa ja nimi on enemmän haittaa kuin Nong Oi 132 kiloa . Sitten jos hän löytöjä hänen paino taistelemaan 134-132 , se osoittaa , että hän on ei bargained paljon painoa hänen pari nyrkkeilijä . Toisaalta Sia Roj saattavat tukea Kertphet tässä ottelussa täysin antamalla suuria rahasummia kouluttaja hänestä 20,000 bahtia , jos Kertphet on voittaja , ne kaikki voivat tuntea iloinen .

Leave a Reply