Sen pitäisi kerätä tiimityön kouluttaa “Sanit”

Sorchor Suwit Wongwai huolehtii Sanit Suwit Muay Thai kuntosali, jotka joutuvat Ken M. Undaman, joten hän haluaa kerätä ryhmätyöskentelyyn kouluttaa häntä voittaa pari nyrkkeilijä. Lisäksi he voivat taistella Suek Rachadamnern Super Fight PPTV sunnuntaina 16 Marraskuu 2014. Sia Sommai on kuitenkin todella luottavainen 100 prosentteja taistelemaan veikeys.

 

Suek Rachadamnern Super Fight PPTV hyvän arvosanan on hallintorakenteelle ottaa puolestaan asennusohjelmat tekemällä luettelo erinomainen 10000 baht tai 100 000 bahtia pari nyrkkeilijät taistella sunnuntaina 16 Marraskuu 2014 Suek Sommai Sakulmateta avulla hyvä tulos vähintään muita ohjelmia. Lisäksi se on erinomainen pari nyrkkeilijät taistelemaan kuten Phetmorakot Heikki Korat koulun edessä Khumtrab Suwityim, Chai Sorchor Toipadreaw päin Phetdam S. Sangakarnchang ja Ken M. Undaman päin Sanit Suwityim ym.

 

Sanit tässä ottelussa Sorchor Suwit Wongwai on todella huolissani hänestä paljon taistella Ken M. Undaman tai, kuten nyt kuuluisa yksi. Sitten ehkä ole helppo tehtävä hänelle vaikea nyrkki taistella. Näin ollen hän on kerännyt tiimityön kouluttaa häntä myös siitä, että voittaja; Vaikka Sia Sommai Sakulmateta on varmaa, että pari nyrkkeilijä voi taistella huvittuneena koska hyvä etuja.

 

Sia Sommai sanoi luottaen siihen, että Ken ja Sanit, jokainen niistä on hänen omaksi hyödykseen; Kuitenkin vaikka Sanit on parempi muoto. Toisaalta hän voi olla huolimaton Ken myös kannalta voitti hänet.

Leave a Reply