Nyrkkeilijät ovat taistelleet keskenään nyt se tekee parit taistelemaan uuden luettelon.

Suuri laulu tai Thongchai Rattanasuban on todella luottaa siihen, että pari nyrkkeilijät Suek miljonääri yhden Thong Chai tai iso ottelu lähetetään 10 Marraskuu 2014 on Rachadamnern Muay Thaistadionilta ei ehkä luo pettymys Muay Thaifaneille varmasti. Kuitenkin, vaikka aiemmin useita pari nyrkkeilijät taistelemaan keskenään ennen, tällä kertaa kannattaisi maksaa ja Muay Thai fanit todellakin koska uusi tekee luettelon pari nyrkkeilijät.

 

Suuri laulu tai Thongchai Rattanasuban tai Suek yhden Thong Chai promoottori ja tiimityö hänestä on iso ottelu edelleen 10 Marraskuu 2014 Rachadamnern Muay Thaistadionilta. Lisäksi suuri laulu kertoi toimittajille Muai Siam luottaen siihen, että pari nyrkkeilijät Suek miljonääri yhden Thong Chai tai iso ottelu 10 Marraskuu 2014 Rachadamnern Muay Thaistadionilta ei ehkä tee pettymys Muay Thai fanit tietenkin. Lisäksi vaikka on olemassa useita pari nyrkkeilijät taistelevat keskenään ennen, tällä kertaa ehkä syytä maksavan Muay Thai fanit koska uusi tekee luettelon pari nyrkkeilijät.

 

Thongchai sanoi, että vaikka tämä ohjelma on pari nyrkkeilijät saada kosto, on kertoa uuden pari nyrkkeilijöiden taistelemaan. Lisäksi hän on vahvistanut, että tämä pari nyrkkeilijä huvittunut yksi ja Muay Thai fanit Suek yksi Thong Chai voi vaikutuksen viime ottelut erityisesti tämä ottelu näyttää useita pari nyrkkeilijät hyviä liikuntamuotoja. Lisäksi Taksinlek, joka on juuri menettänyt pelin viime otteluissa 2 kertaa, nyt hän voisi taistella uusi pari nyrkkeilijä voittaa varmasti myös Jojo ja Pakkalek, joka otti vuoro olla voittaja ja häviäjä, erityisesti taistelemaan keskenään uusi ottelu. Viime otteluissa häviäjiä ne voivat olla hyviä kokemuksia, kokea voivat valmistautua parempi tapa huoletta.

Leave a Reply