“Phd. Elli” korostaa, että jos Muay Thai fanit rakastavat nyrkkeilijä todellakin, ne pitäisi piristää.

PhD. Kitti Paopiamtrab tai maakunnan pääasiallinen Chachoengsao on takaavat heidän Sia Yang työtä tai Surapon Narathreekul Suek Khunsuektrakulyang, joka on lähetetään Tämä perjantai 7 marraskuu 2014, se ei tee pettymys Muay Thai fanit varmasti. Lisäksi tämä ohjelma has asetus avulla hyvä huomio antaa Muay Thai faneja katsomaan 7 pari nyrkkeilijät myös katsella Yinglee Srijumpon konsertteja 300 bahtia. Tällöin on syytä maksaa, joten jos Muay Thai fanit ovat todella rakastavat heidän nyrkkeilijä, ne pitäisi olla kiire katsella, koska ensimmäinen pari nyrkkeilijä on alkanut taistelemaan klo 18.00

 

PhD. Elli kävi ilmi, että Suek Khunsuektrakulyang ja Suek Sorchorwichitmuengpadraew, joka lähettää tämän perjantai 7 marraskuu 2014, hän tukee täysin ja Muay Thai fanit olla kiire erinomaisesti piristämään nyrkkeilijät tässä ohjelmassa, joka ensimmäinen pari nyrkkeilijä on alkanut taistelemaan klo 18.00 Niin he tulevat myöhään, ne missaa hyvä ohjelma.

 

Pari nyrkkeilijä Suek Khunsuektrakulyang lähetyksensä perjantain 7 päivään marraskuuta 2014 Lumphinin Muay Thaistadionilta, Sia Yang tai Surapon Naratreekul on kutsunut Phd. Kitti Paopiamtrab tai maakunnan rehtori Chachoengsao, Sorchor Wichit Padraew, Sorchor Toi Padraew ja tiimityö uuden työn ryhmää kannattamaan master pari boxer Yodlekphet A. Sangtawee kohdata Uaisaopor Sucheebameekaew jälkeen toinen pari nyrkkeilijä tai Sanwangchai J.S.P. kohdata Fah T. Sangthiannoi Phetnamngam S. Meeudorn kohdata Phetbankwag S. Sommai, Yodsiam Sorchor Wichitmuengpadraew kohdata Laisia Orbortor Nonethong, Rachasak Teedet 99 kohdata Ngaophayak Orbortor Nonethong. Lisäksi tämän pelin lopettamisen jälkeen master pari nyrkkeilijät liittää Yinglee Srijumpon konsertti myös.

Leave a Reply