“Pae” todella curtained “Koko” voi ymmärtää mestari varmasti.

PAE Meanburi on todella vakuuttunut siitä, että Koko Phaemeanburi ehkä tee pettymys Muay Thai fanit Thaimaassa vastaa aivan aiemmin, että hän on menettää hänen pari nyrkkeilijä viimeinen hyvä strategia asti tie-up kanssaan. Hän on kuitenkin hyvä mahdollisuus ymmärtää mestari 102 kiloa, koska hänen kunniakseen kenenkään ennen. Lisäksi kanavan 7 on lopullinen ottelut taistella, jonka Koko on taistellut 2 kertaa jatkuvasti.

 

PAE Meanburi paljasti Muai Siam toimittajat Sia Chun Kertphet on tuonut KoKo Pae Meanburi tarttua mestari 102 kiloa kanava 7 Thai boxing Stadium vanha vastustajan tai Phetrung Sitsornong taas kun tie-up keskenään viimeisessä ottelussaan Muai Thai kanava 7 19 lokakuuta 2014 viime sunnuntaina, että viime ottelun sinun nyrkkeilijä on menettää pelin huolimattomuudesta. Kuitenkin, koska tässä taistelussa hän on oppinut hyvä opetus, niin se on varma, että Koko Paemeanburi ei ehkä tee pettymys Muay Thai fanit Thaimaassa kuin viime kerralla varmasti.

 

PAE sanoi jälkeen viimeinen taistelu boxer tai Koko on edelleen loukkaantunut, koska hänen menettää strategian viimeinen ottelu tie-up kanssa hänen pari nyrkkeilijä. Sitten tällä kertaa hän on hänen onni tarttua mestari 102 kiloa, joten se on kunniaksi hänelle paljon kun kukaan ei voi ymmärtää monia ohjelmia häntä ennen kuin mestari. Lisäksi kanava 7 Muay Thai camp Koko on ymmärtänyt mestari 2 kertaa jatkuvasti. Näin ollen hän on todella iloinen onni uudelleen.

Leave a Reply