“Sittisak” muutti Bangkokiin muuttaa hänen Muay Thai Campille.

Palae Kertthongrit tai Sitbunmee Muay Thai Campille valmentaja vahvisti, että Sittisak Sitbunmee on pakattu hänen vaatteensa harjoittelemaan P.K. Sanchai Muai Thai Yim joten kauan aika. Nyt hän on valmis siirtymään P.K. Sanchai Muai Thai Yim kuin toinen taistelemaan Phetsuphaphan ohjelma 24 lokakuuta 2014 Lumphinin Ramintra ja Yodsila Faretex.

 

Palae Kertthongrit tai kouluttaja Sitbunmee Muay Thai camp sanoi, että viime Sittisak on pakattu hänen vaatteensa kouluttaa P.K. Sanchai Muai Thai Yim, ja nyt hän on valmis siirtymään P. K. Sanchai Muai Thai Yim. Lisäksi nyt on toimintaa tuoda asiakirjat luovuttamaan komitealle Office nyrkkeilijä. Lisäksi nyt Sia Khwag P.K. tai P.K Muay Thai Campille iso pomo on mahdollistanut Sittisak siirtyä P.K. Sanchai Muai Thai Yim 24 lokakuuta 2014. Lisäksi Sittisak on yksi erinomaisia nyrkkeilijät, joka on muuttanut käytännössä itse P.K. Sanchai Muai Thai Yim sekä on valmis siirtymään Muay Thai Campille kohdata Phetsuphaphan Muay Thai Campille tämän 24 lokakuuta 2014 Lumphinin Muay Thai Yodsila stadium. Lopuksi nyt hän on puhunut big boss P.K. Muay Thai Campille jo.

Leave a Reply