“Chakung” ei ole aikaa huolehtia nyrkkeilijät; Hän ilmoitti syy työn jakaminen toiselle.

Surgeant Kung Sampran vahvisti, että hänellä ei ole aikaa huolehtia nyrkkeilijät, joten hän on tehdä päätöksen kerroit hänen nyrkkeilijät Muay Thai camp työtä tohtori Phirom Chareonphat, jotka rakastavat pistevoitosta asetetut näyttää jo. Sitten kaikki promoottori haluaisi soveltaa nyrkkeilijät ja Sit Chakung Muay Thai camp taistelemaan ottaa yhteyttä lääkäri Phirom suoraan.

 

Surgeant Kung Sampran tai iso pomo Sitchakung Muay Thai harjoitusleiri paljasti toimittajat Muai Siam että aiemmin hänellä ei ole aikaa huolehtia nyrkkeilijät, joten hän on tehnyt päätöksen antaa hänen nyrkkeilijät Muay Thai camp veloitetaan lääkäri Phirom Chareonphat, jotka rakastavat nyrkkeilijät katsomaan jälkeen ja jo juttelimme lääkäri Phirom Chareonphat. Näin ollen jos kaikki promoottori tehdä lista tahansa Sit Chakung Muay Thai camp ottaa yhteyttä lääkäri Phirom suoraan.

 

Surgeant Kung sanoi, että hänellä ei ole aikaa huolehtia hänen nyrkkeilijät aiemmin joten nyt hän on jättänyt hänen nyrkkeilijät Sit Chakung Muay Thai Campille veloitetaan lääkäri Phirom jälkeen puhua hänen kanssaan. Tämän seurauksena hän on valmis huolehtimaan nyrkkeilijät hänen hetkessä ja nähdä että tämä lääkäri rakastaa huolehtia nyrkkeilijät. Lopuksi kaikki promoottori haluaisi soveltaa nyrkkeilijät taistella tahansa ottelu yhteyttä tohtori Phirom heti kun hän on varattu työtä jo.

Leave a Reply