“Sia Kim” taistelee toinen pari nyrkkeilijä, kuten kaikki tykkää.

Chun Kertphet paljasti, että 118-120,5 kiloa on Phanphayak Chitmuengnon löydöt paino Sia Kim istua Sortor Taew 2,5 kiloa taistella kuin toinen pari nyrkkeilijä Suek Kertphet 31 lokakuuta 2014 soveltuvuus. Lisäksi uskotaan, että vaikka Phanpayak oli voittaja ennen viimeisen ottelun, tällä kertaa hän voi voittaa helposti pari nyrkkeilijä erityisellä lomakkeella olemaan häviäjä varmasti.

 

Sillä toinen pari nyrkkeilijä Suek Kertphet lähetetään 31 lokakuuta 2014, Chun Kertphet on tehnyt Phanphayak Chitmuengnon luettelon bargain paino Sia Kim istua Sortor Taew 2,5 kiloa taistelemaan 118-120,5 kiloa. Sitä paitsi tämä paino on pidetty hyvin, vaikka Phanphayak oli aiemmin ollut voittaja. Kuitenkin uskotaan, että hän voi voittaa Sia Kim helposti varmasti.

 

Chun paljasti, että hän on poistettu pari nyrkkeilijä jo hameenhelman Phanphayak Chitmuengnon löydöt paino Sia Kim Sortor Taew 2,5 kiloa taistella 118-120,5 kiloa soveltuvuus. Sitten on luultavaa, että vaikka Phanphayak olisi ollut voittaja ennen, mutta hän ei voita Sia Kim helposti varmasti hänen erityinen muoto ei

 

Tämä ottelu master pari nyrkkeilijät syntyy Muengthai S. Bunyiam edessä Tuanphae Best Udon, Yodthongthai Kertchareonchai edessä Phokaew Phonchangchonburi, Kengkhla s. Pekko edessä Kosakornnoi S. Yingchareonkarnchang, Sprinter Pangkongphrab edessä Rungubon Sakami laulaa Paranchai päin Phetphrayakrai P.K. Sanchai Muaithaiyim ym.

Leave a Reply