“Phetchatchai” voi taistella toinen ottelu etukäteen taistelussa merkittävä ainoa.

PhET Chatchai Chaoraioai haluaisi taistella toinen ottelu etukäteen jotta sisu leiriytyä on säilytettävä itse kilpailla Aasian Beach peli ohjelma Seuraava mahdollisuus Thai nyrkkeily.

 

Lisäksi taistelija nyrkkeilijä tämä tai Phetchatchai Chaoraioai, joka on rakas poikani Chatchainoi Chaoraioai tai kuuluisa nyrkkeilijä 20 vuotta sitten, hän on koskaan tehnyt pettymys kaikille tahansa, paitsi kun hänen menettää Rungphet Phetchareon kanava 7 boxing Stadium viimeisen ottelun.

 

Myöhemmin toimittajat ovat paljastuneet Chatchainoi tai opettaja Chuchat Luangpon tai isä nyt se Phetchatchai on vielä harjoitellaan itsensä kuin aiemmin ilman, että seuraavan ohjelman taistelemaan. Sitten hän on ilmoittanut alkuperäinen kuuluminen hän voisi käyttää köyden päätään taistelussa Thai nyrkkeilyottelu toinen taistelu ennen pitää itsensä ja osallistua Aasian Beach peli ohjelma, joka Thaimaa Phuket voi olla isäntänä kilpailla välillä 18-24 Marraskuu 2014. Lisäksi Phetchatchai voi olla edustaja voivat osallistua Thai nyrkkeilyn 54 kiloa. Tämä ohjelma myös.

 

Chatchainoi kävi ilmi, että uusimmat ottelun että hänen poikansa on menettää Rungphet, lääkäri ja ne tarkastetaan aivot häntä koko ajan. Ei kuitenkaan mitään vaikutusta hänen aivot, koska he aina huolehtia hänestä. Sitä paitsi nyt Phetchatchai vielä käytäntöjä itse normaalisti lukuun ottamatta mikään ohjelma taistella vain. Näin ollen hän on ilmoittanut Sia Chun että lokakuun lopussa hän haluaisi antaa Phetchatchai taistelemaan toinen ottelu ennen pitää itse mennä camping maajoukkueen liittymällä Aasian Beach peli, jota Olympic peli tuomarit arvioidaan. Lisäksi tämä ohjelma sisälsi Thai nyrkkeily Phuket maakuntaa 18-24 marraskuuta tukevat hallituksen 200,000 baht kultaa palkita perustaa ohjelma maailmanmestari. Tämän seurauksena on olemassa useita tunnettuja Thainyrkkeilijöiden taistelemaan, kuten Mongkolchai Khwaithongyim ja Nokkrachit, Srarakunsaophun edustajana tässä ohjelmassa taistelemaan 60 kg. ja 48 kg.

Leave a Reply