“Sittisak” korostaa taistelemaan joka laukausta.

Muuton jälkeen taistella Rachadamnern Muay Thaistadionilta, Sittisak Phetphayathai ilmoitti Phanphet Kertchareonchai etukäteen lentää taistelevat Japanissa marraskuussa 2014 voidakseen suunnitella taistelemaan tämän ottelun voittaa.

 

Sillä Suek Chitmuengnon lähetetään 2 lokakuuta 2014 Rachadamnern Muay Thaistadionilta, tulee mestari pari boxer taistella Sittisak Phetphayathai ja Phanphet Kertchareonchai tai iso pari nyrkkeilijä kuuma avulla. Viime aikoina toimittajat on paljastunut Sittisak Phetphayathai tai pari boxer Ubonrachathani maakunnan valmiuteen tällä kertaa tapeltuaan 8 kertaa, että hän on voittanut kolme kertaa ja menettää 5 kertaa. Lisäksi aina on täynnä jännitystä. Kuitenkin, ja tämä seuraavan kerran en tunne hätää, sillä uskon, että se on mukava tapa taistella kukistamalla Phanphet ei niin kovaa.

 

Sittisak paljasti on hyvällä tuulella, että kun hän on siirtynyt taistella Rachadamnern Muay Thaistadionilta, nyrkkeily leirillä sopii minulle valmis taistelemaan 100 prosentteja. Panphet hän taistellut veikeys, mutta on viimeinen kerta, kun hän menetti häntä, se ei ole reilua häntä koska tuomarit arvioida epäoikeudenmukaisuutta. Sitten seuraavan kerran hän suunnitteli taistelemaan nyrkkiä, jalat, polvet ja kyynärpäät joka keinoja olla voittaja. Lisäksi marraskuussa hirvieläinten Kertphet sanoi minulle tulee ohjelma taistelemaan Japanissa. Sitten seuraavan 2 otteluissa hän pitäisi yrittää näyttää hänen kaunis muoto viimeinen ottelu voittaa Denphanom Keelakorat koulun sekä.

Leave a Reply