Syntymäpäivä-ottelun ensimmäinen pari nyrkkeilijä taistelee saada 400,000 bahtia.

Promoottori Mit Nakorn on todella vakuuttunut siitä, että ensimmäinen pari nyrkkeilijä, Suek Phetwisate ja Suek Mitchai olisi tehdä luettelo juhlia Nong vene ja Mit Nakorn synttäreille on 9 lokakuuta 2014 Rachadamnern Muay Thaistadionilta välillä Takulphet S.Sommai ja Fahseethong T. Thepsuthin Muay Thai camp. Lisäksi ne voi taistella veikeys saada 400,000 bahtia, ja uskotaan, että he taistelevat saada miljoona bahtia kilpailupäivänä.

 

MIT Nakorn sanoi että Suek Phetwisate ja Suek yksi Mit Chai juhlia syntymäpäivää puolue Nong vene tai Mit Nakorn välillä on 9 lokakuuta 2014 Rachadamnern Muay Thaistadionilta, on pari nyrkkeilijä välillä Takulphet S. Sommai ja Fahseethong T. Thepsuthin Muay Thai camp taistelemaan veikeys 116 kiloa. Lisäksi Mit Nakorn kävi ilmi, että hän on erittäin varma, että pari nyrkkeilijä voi taistella huvittuneena mukaan suunnilleen samankokoisia. Nyt he saattavat saada vähintään 400,000 bahtia taistelemaan ei hyväksy häviäjä kunkin. Toisaalta he taistelevat saada miljoona bahtia kilpailukykyinen päivä. Se olisi Anna Muay Thai faneja katsomaan tätä ohjelmaa ilman puuttuu suuri ottelu ehdottomasti.

Leave a Reply