Toisaalta mietintö hyväksytään ja 38 vuotta; Suuri laulu luettelot 2 pari nyrkkeilijät.

Vieressä tehdä luettelo 100,000 bahtia pari nyrkkeilijät, Thep Thamma vahvisti, että sillä Suek yksi Thong Chai iso ottelu lähetetään 14 elokuussa 2014 Rachadamnern Muay Thaistadionilta, Thongchai Rattanasuban on määritetty työtä tiimityön raportti valiokuntien Rachadamnern Muay Thai stadium määrittää kokouksen sitä jo elokuussa tekemällä pari nyrkkeilijät tarttua mestari 105 ja 108 luettelo puntaa tämän ottelun.

 

Thep Thamma tai yhteistyöllä tai avustajan Suek OneThaongChai esiin hänen mielessään Muai Siam toimittaja vasta Thongchai Rattanasuban on tehnyt pari nyrkkeilijät listan 14 elokuussa 2014 Rachadamnern Muay Thaistadionilta koostuu kuuluisa tähti pari nyrkkeilijät on myös yksi Phichit Meenayothin tarttua 105 kiloa mestari Chaimongkol Sucheebameekaew ja Phetmeungchon s. Suanthong ymmärtää mestari 108 kiloa Kumarndoi S. Chitpakdee ja muut 2 pari nyrkkeilijät.

 

Thep sanoi, että Suek OneThongChai iso ottelu lähetetään siitä 14 elokuussa 2014 Rachadamnern Muay Thaistadionilta, tapahtumat promoottori Thongchai Rattanasuban on varattu työtä ryhmätyöskentelyyn mukaan raportti valiokuntien Rachadamnern Muay Thaistadionilta tapaamisen alussa elokuussa ja anna nyrkkeilijät tarttua mestari 105 kiloa ja 108 kiloa. Sitten nyt ryhmätyöskentely julkaistaan raportoitu lähettää sihteerille soveltamaan kokouksessa pian varmasti.

Leave a Reply