“Kertphet” joutuu “Denphanom”

Se on edullista Sommai Sakulmateta, joka toi Kertphet Suanaharnpeakmai voittaa Yodthuanthong Phetyindee Akatemian Bangrachan ohjelman viimeinen ottelu. Sitten nyt Sommai on tehty luettelo taistelemaan Denphanom kelan Korat koulussa jo kohtaamaan Master pari nyrkkeilijä Suek S. Sommai iso ottelu 21 heinäkuuta 2014 on Rachadamnern Muay Thaistadionilta. Lisäksi on luottavainen, että Muay Thai fanit Thaimaassa kannattaisi maksaa rahaa hyvässä kunnossa ja samanpainoisia pari nyrkkeilijä.

 

On iso ottelu määritettävä 21 heinäkuuta 2014 Sommai Sakulmateta tai Suek S. Sommai järjestäjä Rachadamnern Muay Thaistadionilta tai Palangmai ryhmän jälkeen Kertphet Suanaharnpeakmai on voittanut Yodthuanthong Phetyindee Suek Bangrachan. Sitten nyt Denphanom Keelakorat koulun voi taistella master pari nyrkkeilijä Suek S. Sommai iso ottelu on 21 heinäkuuta 2014 klo Rachadamnern Muay Thaistadionilta varmasti. Lisäksi Muay Thai fanit Thaimaassa kutsuvat katsella unelma pari boxer, niin Sommai on koordinoinut Suek Bangrachan tehdä lista pari nyrkkeilijä heti tiimityö. Sitten Denphanom voisi taistella 21 heinäkuuta 2014 Rachadamnern Muay Thai Stadium vastausta Muay Thai että fanit Thaimaassa, jotka vaativat tämän ottelun. Vihdoinkin Muay Thai fanit Thaimaassa voi täyttää tässä ottelussa varmasti hyvässä kunnossa ja samanpainoisia taistelemaan.

Leave a Reply