On varma, että “Prachachai” saattaisi houkutella Muay Thai faneille Thaimaa katsomaan peliä kuin aiemmin.

BigSong tai Thongchai Rattanasuban vahvisti aiemmin, hän ei koskaan tuonut Phrachanchai PorPhetnamthong Muay Thai camp taistella ensimmäinen pari nyrkkeilijä voisivat menestyä; viime aikoina se oli onnistunut tuomaan Phrachanchai taistella kuin ensimmäinen pari nyrkkeilijä.

 

Thongchai tai Thongchai Rattanasuban tai SuekOneThongChai sanoi jälkeen promoottori tuo tunnettu nyrkkeilijät alkaen Rachadamnern Muay Thai stadium taistelemaan Suek T. Chaiwat iso ottelu 16 heinäkuuta 2014 että yksi kaikki nyrkkeilijät tai Prachanchai PorPhetnamthong Muay Thai Campille voi houkutella Muay Thai fanit Thaimaassa katsomaan peliä. Lisäksi viime aikoina se on tuonut Prachanchai PorPhetnamthong Muay Thai Campille taistelemaan ensimmäinen pari nyrkkeilijä ja se oli onnistunut. Sitten ottelussa Iso ohjelma radiotoiminnan 16 heinäkuuta 2014, on ensimmäistä kertaa tilaisuuden yhdistää Prachanchai taistelemaan Methee onnistuu varmasti myös ensimmäinen ottelu. Sitä paitsi miten tuo Prachachai taistella kuin ensimmäinen pari nyrkkeilijä on aina onnistunut, niin seuraava taistelu tulos on sama varmasti.

Leave a Reply