Maruai Haluaisin ymmärtää Muay Thai mestari hänen tavoitteena.

Maruai Sitcheapond pyysi promoottori ahne mestari uudelleen elämänsä 140 kiloa jokin laitos; Lisäksi edellisen kerran hän on osoittanut kuuma muodossa voittaa 5 otteluissa jatkuvasti, erityisesti opettaa strategian Yuttachai Kertphattaraphan kauniisti. Näin ollen jos hän on varma tässä ottelussa, hän voi olla huomaamatta olla mestari varmasti.

 

Maruai Sitchaepond tai erinomainen nyrkkeilijä Burirum on voittanut 5 otteluissa jatkuvasti myös maaseudulla Muay Thaistadionilta voittaa 10otteluita. Näin ollen nyt hän haluaisi ymmärtää mestari uudelleen elämänsä vuoksi ei vastaa mestari. Toisaalta nyt hän on hänen hyvä muoto, joka pitäisi jättää jotta olla by kunnioittaa. Sitten järjestäjä on annettava hänelle mahdollisuus ymmärtää mestari 140 kiloa, kun hän on voittanut Bangkok Muay Thai stadioneilla 5 ottelut ja maaseudulla niistä 10otteluita. Siksi järjestäjä kannattaa miettiä aiheesta hänelle myös.

Leave a Reply