Katsella huolellisesti; Thanonchai Santhiannoi Muay Thai Campille ehkä enemmän heikkoja pisteitä kuin hänen pari nyrkkeilijä.

Chom Chumphit tai Sangthiannoi S. Rungroat tai T. Sangthiannoi nyrkkeily leirillä big boss hyväksytty Sangmanee S. Thianpho on yksi rakas nyrkkeilijät, vaikka hän oli ollut menetti yhden 3 kertaa. Hän onkin enemmän heikkoja pisteitä kuin Thanonchai S. Sangthiannoi. Sitten, kuinka kohdata keskenään Suek yksi Thong Chai iso ottelu 25th kesäkuu Rachadamnern Muay Thaistadionilta pyytää Muay Thai faneja katsomaan hyvä pari boxer, erikoisen ajaksi Thanonchai eli uusi mielenkiintoinen tähti ympyrän.

 

Lisäksi Sangthiannoi S. Rungroat tai T. Sangthiannoi nyrkkeily leirillä paljasti toimittajille Muai Siam jälkeen Thongchai Rattanasuban big boss on tuonut Thanonchai T. Sangthiannoi Sangmanee S. Thianpho kuin Suek yksi Thong Chai tämä 25 päivänä kesäkuuta 2014 Rachadamnern Muay Thai Mestari pari nyrkkeilijä kohdata stadium. Sitten on uskottava, että Sangmanee S. Thianpho olisi hänen enemmän etuja kuin hänen pari nyrkkeilijä, koska hän on erinomainen yhden tai rakas nyrkkeilijä. Hän oli menettänyt 3 kertaa ja näyttää enemmän heikkoja pisteitä kuin Thanonchai T. Sangthiannoi. Sitten on Suek Thong Chai iso ottelu lähetetään 25 päivänä kesäkuuta 2014 Rachadamnern Muay Thai Stadium, pari nyrkkeilijä voi johtua niiden pyrkimyksissä torjua varmasti, erikoisen ajaksi Thanonchai eli uusi mielenkiintoinen star.

 

Tu sanoi, että Thanonchai voi hänen enemmän haittoja kuin Sangmanee hänen nimessään; kuitenkin hän voisi taistella tässä ottelussa hänen suunnata olla voittaja.

Leave a Reply