Paarit on valmis työskentelemään 27.6.2014 hauska yksi.

Se ei perustu komitean antamaan tulokset kannattaja pari nyrkkeilijä Suek Phumphanmung 27 kesäkuuta 2014; eli Nuengthep Sakami Yodsila Faretax edessä. Lisäksi johtaja Thad uskoo paino. Näin ollen tässä tapauksessa paarit ihmiset voi olla rooli toimi tietenkin paino ja miten torjua nyrkkeilijä. Tämän seurauksena Muay Thai fanit pitäisi olla huolimaton jotta katsella koska se perustuu strategia on kuitenkin uskottava, että jokainen voi tippuu taistella veikeys varmasti.

 

Lisäksi on master pari boxer tai Sian Kaew Phokaew Phonchangchonburi edessä Pornsanae Sitmonchai, Krangphreenoi Phitakphaphadang päin Saksuriya Ch. Khoyuhaisuzu, Neungthep Sakami edessä Yodsila Faretex, sotkuinen s. Prasertyim edessä Deawphayak Sakphlaipaya, Nantawat Ch. Rungroat edessä Phanomrunglek Kertchareonchai, Phetsaifah Sortor Monphonethong Aphisit Phonchangchonburi Khunphan Kertchareonchai Nuengsai N. Pantasane edessä päin.

 

Sillä Suek Phumphanmeung lähetetään 27 päivänä kesäkuuta 2014, johtaja Thad Phumphanmueng paljasti, että mukaan kannattaja pari boxer välillä Nuengthep Sakami edessä Yodsila Faretex, pari nyrkkeilijä ei perustu komitean antaa tulokset niiden painon antaen paarit ihmisten työskennellä varmasti. Kuitenkin se perustuu strategia jokainen, Muay Thai fanit eivät pysty huolimaton katsella. Toisaalta se voi kertoa, että jokainen voi tippuu hänen pari nyrkkeilijä strategiaa.

Leave a Reply