“Sakulchailek” on edessään vaikea tehtävä.

Sakulchailek Dabphangnakornbarn on todella innoissaan taistella Khaokarat Chitmeungnon Muay Thai camp PhunSia Muay Thai turnaukseen, niin sen pitäisi hyväksyä, että hän on kokemuksensa alle pari nyrkkeilijä. Kuitenkin hän yritti ajaa hänen paras velvollisuus olla mestari kanava 7 ja PhunSia Muay Thai turnaukseen Seuraava mahdollisuus mestari.

 

Koska Senior pormestari kersantti Nithisit Tangsirisakulthai on ollut promoottori, Sakulchailek Dabphangnakornbarn luoda hyvää työtä ei menettää kaikille 10otteluita. Sitten, myöhemmin jos hän voittaa Khaokarat Chitmeungnon PhunSia Muay Thai turnaukseen, hän voi ymmärtää kanava 7 aikavälillä ehtona mestari.

 

Myöhemmin Sakulchailek on hyvä mahdollisuus paljastaa toimittajat hän on todella innoissaan edessään Khaokarat tai PhunSia Muay Thai turnaukseen mestari. Sitä paitsi hän hyväksyi, että Khaokarat on hänen lisää kokemuksia kuin itse paljon.Näin ollen hän haluaisi suorittaa velvollisuutensa paras tarttua mestari kanava 7 ja PhunSia Muay Thai turnaukseen mestari tulevaisuudessa. Sitten hän haluaisi kiitollinen Dabphang ja Dabsak Kongphrab vakuutusyhtiöstään keskittyäkseen hänelle. Siksi hän saattaa olla mestari PhunSia Muay Thai turnaukseen hänen paras yrittää.

Leave a Reply