“Khwankhao” on hyvä elin ehto taistelemaan “Yodwicha”

Khwankhao Rattanabundit yliopisto on pitänyt itse Sangmorakot Thai boxing stadium opiskelemaan Yodwicha s. Bunyasit kamppailevat Kaimookkhao S. Kerttiwat Camp suuri ottelu 11st päivänä kesäkuuta 2014 Rachadamnern Thai boxing stadium. Lisäksi sävy T. Rungthip vahvisti, että molemmat voi kouluttaa itse, joten Muay Thai fanit pitäisi olla huolissasi tästä aiheesta.

 

Ennen taistelua jalkapalloilun ottelun 2014 1 päiväksi, vene tai Nattadate ja Mit Nakorn voivat auttaa toisiaan setup suuri ottelu tuomalla kuuluisa pari nyrkkeilijät taistelemaan. Lisäksi Yodwicha P. Bunyasit tai erinomainen nyrkkeilijä Siam Heikki sekä Kaimookkhao S. Kertthiwat ovat liittyneet tähän ohjelmaan.

 

Myöhemmin toimittajat on paljastettu sävy T. Rungthip Muay Thai Camp että Khwankhao Rattanabundit yliopisto on pitänyt itse Sangmorakot Thai boxing stadium kouluttaa Yodwicha s. Bunyasit joka päivä taistelussa Kaimookkhao S. Kertthiwat. Vaikka Yodwicha on taistellut Phetbunchu Bophlabunchu kanssa.

 

Ääni paljasti, että täällä on olemassa useita suurikokoinen kouluttajien käytäntöön, joten Khwankhao päätti juna täällä. Vaikka Yodwicha on harjoitellut itse taistelemaan Phetbunchu; Näin ollen pitäisi hyväksyä, että Phetbunchu on vahvempi torjumiseksi sinun pari nyrkkeilijä huoletta.

Leave a Reply