“Song” sovittu “Pankki” taistella.

Sommai Sakulmateta vahvisti, että menneisyydessä Thongchai Rattanasuban suostui Anna Superbank Rattanabundit yliopiston taistelemaan Seksan A. Khwanmueng kaupungissa Suek Sommai ja Suek Charumeung suuri ottelu lähetetään tähän 12 päivänä kesäkuuta 2014 Rachadamnern Thai boxing stadium varmasti.

 

Sommai Sakulmateta tai promoottori Suek S. Sommai ja Palangmai ryhmä osoitti Muai Siam toimittajille kun olet säätänyt pari nyrkkeilijöiden Suek S. Sommai ja Suek Charumueng suuri ottelu nimi 12 päivänä kesäkuuta 2014 Rachadamnern Thai boxing Stadium jo pää. Lisäksi viime aikoina hän puhui Thongchai jo ja hän suostui Sallikaa Superbank taistelussa suuri ottelu 12 kesäkuuta Rachadamnern Thai boxing Stadium tunnettu tähti nyrkkeilijät miellyttää Muay Thai fanit.

Leave a Reply