Korostaa power boxer-yhtye.

SiaMor Kabeephomdang haluaisin Muay Thai fanit uskoa ja ole kohtalo Palang Mai ryhmän johtava SiaMai Bangkapi luomaan laadukasta työtä korostaen voittaneen työtä. Sitten tällä kertaa on olemassa useita erinomaisia nyrkkeilijät sekä Iiad liittyä tähän ryhmään myös.

 

Vanha edistäjä Rachadamnern Thai boxing stadium tai SiaMor Chuchareon Raweearamwong tai Palangmai ryhmään, jolla on SiaMai Bangkapi johtaja ryhmätyötaitoja ja useita ystävä aloihin. eli SiaBu Muengphet, Otea Charumeung, Sorchor Toi Padreaw ja SiaYang Kolok väittivät ohjeita setup nyrkkeily ryhmä, jonka hän on puhunut SiaMuai jo perustamaan pienten, keskisuurten ja suurten ryhmien luoda uusi tähti nyrkkeilijät. Lisäksi ne saattavat asetukset miljonäärejä ohjelma luoda 100,000 bahtia boxer Palangmai ryhmän taistelemaan tästä ohjelmasta samoin.

 

Sillä Suek Chuchareon Muai Thai ja Suek Sommai lähetetään tämä maanantai 9 kesäkuuta 2014, SiaMor voi setup keskipitkällä Thai boxing stadium Rachadamnern Thainyrkkeilystadion, jotka koostuvat master pari nyrkkeilijä tai Kengkaj s. Pekko bargain paino Sangwangchai J.S.P. 120/122 kiloa sekä toinen pari nyrkkeilijä tai Fahdannia Sitsoreng edessä Phetnamngam S. Meeudorn 123 punnissa , kannattaja pari boxer tai Chai Sorchor Toipadreaw edessä Rittikai Kaewsamrit Muay Thai harjoitusleiri 116 kiloa jälkeen Patakthong S. Arunphan edessä Wayunoi S. Sangakarnchang Muay Thai camp, Seecha Kertbanchong Yodsiam Sorchor Wichitpadraew, Yodsing ChorKhoyuhaisuzu Camp päin Waifai T. Piamthrabpadreaw ja muiden edessä.

Leave a Reply