“SiaMor” hinta 2 opetuslastensa.

SiaMor tai Chuchareon Raweearamwong vahvisti, että hänen molemmat master opetuslapsille; eli Chomthong ja Khanongsuek Chuwattana voi tulla taistelemaan ulko nyrkkeilijä Suek Max Muai Thai sunnuntaina 25 toukokuuta 2014 ASiaTeak Chareonkrung tietenkin. Lisäksi on kutsua jokainen Thaimaan Muay Thai fanit takaamiseksi, jotka molemmat nämä opetuslapset ovat hyvä strategia taistella Muay Thai fanit varmasti piristää.

 

Suek Max Muai Thai lähetetään tällä sunnuntai 25 toukokuuta 2014 ASiaTeak Chareon Krung Thai boxing stadium siellä voi olla lähetyksensä CTH kanava, joka on 2 kuuluisa nyrkkeilijät Chuwattana Muay Thai Campille; eli entinen erinomainen nyrkkeilijä Burirum maakunta tai Chomthong Chuwattana ja hotelliin maailman mestari amatööri Thai nyrkkeilijä taisteli 75 kg. Langkawee Island liittymään tähän ohjelmaan ulkomaalaisten kanssa. Viime aikoina SiaMor kävi ilmi, että tässä taistelussa he harjoitellut ulkomaiset nyrkkeilijät jatkuvasti kanssa paremmin kehon kunnossa. Lisäksi nyt nyrkkeilijät Muay Thai leireillä aina olla voittajia. Sitten hän vakuutti, että hän ei tehdä pettymys Thaimaan Muay Thaifaneille varmasti.

Leave a Reply