Phetrung Sitsornong Muay Thai harjoitusleiri haluaisi todistaa itseään Thaimaassa saada rahaa.

Nyt Mike Khwaithongyim on vain menettänyt pelin pari nyrkkeilijä viime sunnuntaina 27 huhtikuu 2014 kanava 7 nyrkkeily Camp koska hänen pienempi koko. Kuitenkin Phetrung Sitsornong Muay Thai harjoitusleiri tai big boss Sitsornong Thai nyrkkeily leirillä ja Sia Chanu Thongphrasom vielä ihmettelevät, tässä ottelussa. Sitten he haluaisivat tämä pari nyrkkeilijä taistelemaan keskenään 102 kiloa antaa 1 miljoonaa bahtia voittaja. Näin ollen jos järjestäjä on kiinnostunut heidän kaupat, ne setup tämä ohjelma heti.

 

Sia Chanu Thongphrasom tai Sitsornong Muay Thai harjoitusleiri hiljentää ihme jokseenkin viimeinen ottelu hänen rakkaan nyrkkeilijän tai Phetrung Sitsornong big boss on menettänyt Mike Khwaithongyim tai puolet Saksan boxer Suek Muai Thai Chedsee. Lisäksi he ovat taistelleet ensimmäinen pari nyrkkeilijä viime sunnuntaina 27 huhtikuu 2014, joten hän haluaisi tässä pari nyrkkeilijä taistelemaan keskenään 102 kiloa 1 miljoonaa bahtia saada voittaja. Lisäksi hän on varma, sinun nyrkkeilijä voi olla voittaja tässä ottelussa paitsi edukseen hänen pienempiä.

 

Sia Chanu tai big boss Sitsornong nyrkkeily leirillä ilmi hänen nyrkkeilijä on hänen haittaa hänen pienempiä, mutta hän ei tunne mitään. Toisaalta hän haluaisi heitä taistelemaan sama painoarvo kasvaa 1 miljoonaa bahtia voittaja. Lisäksi hän on varma, että hänen nyrkkeilijä voi olla voittaja tässä ottelussa tietenkin.

Leave a Reply