Wittaya Phetsemeun Muay Thai Campille Thaimaassa ilmoitti tapa saada rahaa.

Wittaya Phetsemeun leirille Thaimaassa on valvottava hänen 4 rakkaan nyrkkeilijät taistella Suek Phetchaopraya kansallinen Vapunpäivä lähetetään torstaina 1 toukokuuta 2014. Lisäksi se takaa 100 prosenttia Ploywittaya Olaylek, Kwandome ja Mondamlek ovat kiinnittäneet huomiota käytännössä itse annat läsnä itselleen ja Muay Thai Thaimaa Phetsemuen fanit varmasti.

 

Suek Phetchaophraya uusi ajatus ja toiminta ikä Sia Juri tai Suwit Koiyeanyong hän on juuri nimitetty uusi avustaja tai tunnettu pään nyrkkeily leirillä etelästä kuten Wittaya Phetsemeun ja Duang Sakchaichot hallita uusi ottelu lähetetään kansallisten Vapunpäivä tai torstaina 1 toukokuuta 2014. Lisäksi he tekivät luettelon kuuluisa pari nyrkkeilijät; eli Ploywittaya Phetsemuen edessä Phetlamsin Sorkor Sungaiyim A, Iiad Dam Teedet 99 edessä Fahphenneung, KR S Yim Saketthong Meanburi edessä S. Somporn Sanrit, S. Kiakun edessä Thomas S. Chaichareon, Surakai Teedet 99 edessä Rittichai S. Meeudorn sekä muut; eli Olaylek Phetsemuen Muay Thai Campille edessä Prakaiphet Ouanankarnchang muay thai harjoitusleiri Kwandome Kertwisut päin ja voittaja Numyeantawanna Rittdate Satidcd Sangarun S. PongamornCamp ja Mondamlek Phetsemuen päin Kaosanrak Sakchaichot edessä.

 

Viime aikoina Wittaya ilmoitti, että hänen 4 nyrkkeilijät ovat olleet valmiita taistelemaan tämän ottelun täysin hänen valvoa päivittäin, jotta ei menetä hänen nimensä. Lisäksi Muay Thai fanit Thaimaa voi tule pettymään tässä ottelussa varmasti. Lisäksi viime aikoina hänen tiimityö täytti juuri hänen syntymäpäivänsä, ja kaikki lupaavat antaa voittopalkintoa hänen syntymäpäivänsä sekä antaa tämän Muay Thai fanit Thaimaassa, jotka aina piristää niitä.

Leave a Reply