On aika Thaimaassa “Taksinlek Kertniwat Muay Thai camp” loistaa taivaalla.

IMG_6671

BigSong haluaisi todistaa, onko SuekOneThongChai tai Taksinlek Kertniwat Muay Thai camp uusi erinomainen nyrkkeilijä voi kohdata rakkaan nyrkkeilijä opiskelijoille tai Sangmanee SorThianpho Muay Thai Campille. Lisäksi Taksin ehkä voitti helposti ja viime aikoina hänen voittaa Lamnammoon esimerkki henkilö hänelle. Sitten hän voi välittää kierroksen varmasti.

Nyt BigSong tai Thongchai Rattanasuban kaikkien silmät kiinni Taksinlek Kertniwat Muay Thai camp tulla uusi supertähti nyrkkeily ympyrä. Lisäksi keskiviikkona 7 toukokuuta 2014 hän saattavat kohdata Sangmanee SorThianpho Muay Thai camp 122/124 kiloa kun Muay Thai fanit Thaimaassa kutsutaan hänelle. Vaikka monet ihmiset ovat nähneet, että Sangmanee voi olla enemmän hyötyä kuin Taksinlek, mutta tällä hetkellä Taksinlek on erinomainen mietintö voitettuaan Lamnammoon Sakchaichot kahdesti kertaa.

Lisäksi BigSong sanoi, että se ei tule itsestään noin Taksinlek, vaikka hän on vain 17-18 vuotta vanha; Hän on kuitenkin kunnossa hänen ystävällisyyttä ja vasen nyrkki. Sangmanee on torjua riippuen aikaa, niin Taksinlek ei ehkä voitti helposti kun hän on voittanut Lamnammoon nyrkkeilijä. Näin ollen sen pitäisi uskoa BigSong, joka on analysoinut pari nyrkkeilijä on viime tiistai-iltana tälle asialle.

Leave a Reply