Muay Thai on muinainen taistelulaji

Muay Thai, joka on yleisesti tunnettu ja kutsutaan Thai nyrkkeily, on muinainen torjumiseksi urheilulaji ja eräänlainen kamppailulaji kehittämä ihmiset Thaimaan itsepuolustus tekniikka tuhansia vuosia sitten. Se on hyvin suosittu Aasian maassa siinä määrin, että sitä harjoitetaan kansallisena urheilulajina.
Tämä perinteinen urheilu Thaimaa tunnetaan myös nimellä “Science of Eight Limbs”, koska se mahdollistaa käytön osia kehon, kuten kädet, shin, kyynärpäät ja polvet taistelussa. Se on yksi arvostettu voimavara maan ja tärkeä lähde vetovoima monille ympäri maailmaa.
Satoja Muay Thai koulutusleirejä löytyy ympäri Thaimaata, kouluttaa tuhansia naisia ja miehiä eri-ikäisiä ja rodun vuosittain. Useimmat näistä koulutusmahdollisuuksista on varustettu huippuluokan työkaluilla ja laitteilla, jotka sopivat erinomaisesti erilaisiin harjoituksiin ja harjoitteluun. Nämä leirit työllistävät myös korkeasti koulutettuja ja kokeneita kouluttajia, jotka ovat valmiita antamaan tarvittavaa tukea kaikille harjoittelijoille mihin aikaan päivästä tahansa.
Muay Thai käyttää erilaisia tekniikoita ja harjoituksia kuin porat, jotka sisältävät, mutta ei rajoitu lenkkeily, paina ups, sammakko hyppää, köysi hyppy ja painonnostossa. Toiset ovat vahvuus ilmastointi, Abs harjoitus, laukku työtä, sparraus vinkkejä, varjo nyrkkeily ja venyttely rutiineja mm. Useimmat näistä liikuntaa ovat yksinkertaisia ja helppoja osallistua kuka tahansa.
Nämä harjoitukset on periaatteessa suunniteltu parantamaan voimaa, lisäämään luonnollista voimaa, parantamaan fyysistä kestävyyttä ja suomaan epätavallista kestävyyttä harjoittelijoille. Monet pitävät niitä hyvin räjähtävinä, koska niiden ilmeinen tulos on yleensä havaittavissa muutaman viikon kuluttua koulutuksen aloittamisesta.
On huomattava, että ne, jotka olivat käyneet läpi Muay Thai koulutusta tahansa leireillä Thaimaassa aiemmin ole ilmaissut mitään pettymystä tai pahoittelee millään tavalla, koska he olivat hyötyneet suuresti koulutusohjelmasta.

Leave a Reply